Pozitionare convenabila in centrul istoric
Trebuia să stăm o singură noapte în Sibiu (din păcate!), ca punct terminus al Transfăgărăşanului. Am căutat oferte, am trimis mailuri şi pînă la urmă am ales această pensiune. Aveam nevoie să fie aproape de centrul istoric pentru că veneam obosiţi de pe drum şi vroiam să le avem pe toate la îndemînă. Preţul a fost cam mărişor (150 lei/camera cu mic dejun inclus), dar pensiunea, fiind aflată pe bulevardul Nicolae Bălcescu, a fost exact ce ne trebuia.
Casa Frieda este o clădire veche renovată, cu o arhitectură tipică locului. În faţă, înspre bulevard, este restaurantul şi recepţia/un mic magazin cu de toate, iar în spate, în curtea interioară sînt camerele. Cea în care am stat noi a fost spaţioasă, frumos mobilată, cu o baie mare cu cabină de duş. În cameră am avut televizor, frigider şi a fost încălzită, ceea ce la sfîrşitul lunii septembrie s-a dovedit a fi util. Baie cu foehn şi prosoape noi şi moi.
Micul dejun inclus în preţ a fost mai mult decît am fi avut nevoie. Bun şi variat. De fapt, am înţeles că pensiunea are unul din cele mai bune restaurante din Sibiu.
Fetele de la recepţie au fost foarte amabile şi cunoşteau bine oraşul. Noi am vrut să vedem ceva puţin mai deosebit, Muzeul Locomotivelor, cu toate acestea au ştiut totuşi să ne îndrume.
În concluzie, o pensiune frumoasă şi curată, un restaurant cu mîncare gustoasă şi nu foarte scumpă, personal amabil, care îţi oferă cel mai mare avantaj – apropierea de centrul vechi.
Trimis de Maditu16 in 23.06.11 18:12:01
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Maditu16); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Din punctul meu de vedere, pozitia centrala este singurul lucru care recomanda aceasta pensiune. Experienta mea la aceasta pensiune a fost dezamagitoare, din multe puncte de vedere.
Incepand cu Receptia pensiunii care este intr-un chiosc, la strada, in care se vand tigari, sucuri si dulciuri, continuand cu mirosul foarte neplacut care a persistat in baie, cu patul inconfortabil, cu fereastra de la camera care nu izola fonic aproape deloc, toata noaptea auzind zgomotul stradal si discutiile oamenilor de pe terasa. Micul dejun a fost mediocru, iar atitudinea ospatarului a fost aroganta pe alocuri.
La sosire am anuntat ca vreau sa achit cu cardul, dar la plecare mi s-a spus ca nu functioneaza POS-ul. Dupa o scurta discutie convingatoare, aparatul a functionat ca prin miracol.
Din pacate pe mine m-au pierdut de client, si merg in Sibiu de 6-7 ori pe an.
@MacAndrew -
”Experienta mea la aceasta pensiune a fost dezamagitoare, din multe puncte de vedere...
ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
Daca doreşti, copiază textul de mai sus şi reincarcă-l - cu eventuale ajustări, completări etc - folosind linkul "ADAUGĂ IMPRESII NOI"
@Maditu16 - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
@MacAndrew - Îmi pare rău că ai avut o experiență neplăcută. Poate s-or fi schimbat lucrurile între timp.
Într-adevăr, recepția e într-un chioșc, dar nu ne-a deranjat. Din fericire, nu am avut nici celelalte probleme, cu camera sau cu micul dejun.
- Mar.2024 Casa Frieda Sibiu — scris în 01.04.24 de cosmin09 din CLUJ NAPOCA - nu recomandă
- Dec.2015 Revenim oricand cu placere! — scris în 05.01.16 de mihradu din PLOIEșTI - RECOMANDĂ