Am petrecut o minivacanta de vis. Un peisaj superb, pensiunea amplasata foarte bine. La pensiune am ajuns cu usurinta, drumul bun. Un loc perfect pentru relaxare si pentru a te detasa de viata cotidiana.
Camera curata, aerisita, mobilierul bun, baia foarte curata. Pensiunea are o tereasa mare pe care poti sa-ti bei cafeaua in liniste si sa admiri peisajul maret. In privinta mincarii nu am ce sa reprosez. Micul dejun servit in regim- bufet suedez-exceptional. La restaurantul pensiunii poti sa comanzi din meniu orice, fara retinere, toata mincarea avind un gust foarte bun.
Pentru familiile cu copii exista un loc de joaca, legane, jucarii... un fel de mini gradinita. Recomand 100% celor care doresc sa petreaca o vacanta linistita in afara oraselor zgomotoase si sa se relaxeze in mijlocul naturii.
Trimis de trandaf1975 in 18.08.13 16:48:53
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (trandaf1975); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@trandaf1975: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Sep.2022 Frumos, dar pentru o noapte — scris în 30.10.22 de Rujbecka* din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 La inaltime! — scris în 20.08.16 de bianca17 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2015 Excelent! — scris în 02.10.15 de mirelagurgui din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Dec.2013 Satisfactie completa — scris în 04.01.14 de florins din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 O ieșire de week-end reușită — scris în 28.08.13 de madalyna_marya din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Bun pentru lenaveală (cu si fara copii) — scris în 04.07.13 de ioneci* din PITESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2012 Minivacanta — scris în 11.11.12 de Dan&Ema din BUCURESTI - nu recomandă