Bun pentru lenaveală (cu si fara copii)
Am vrut sa zacem un w/end la aer curat, sa nu vedem nimic, sa nu vizitam nimic, cat de cat confort, sa nu gatim dar nici sa rupem buzunarele cu figuri.
Totul urmand a se derula intr-o gasca de 3 familii, fiecare cu copii. A studiat prietena noastra, a gasit, am mers pe mana ei, dar a fost foarte bine.
Am avut liniste cum am vrut, nu are cine va deranja, decat vreun animal ceva :), erau cateva prin curtile vecinilor si copii nostrii ne tot trageau ca vroiau sa le vada :). Peisajul e de nota 100!!
In curte sunt pentru copii leagane, topogan si de mare efect trambulina, ca au sarit de nu au mai putut, pana au reusit sa rupa un arc. Langa trambulina tocmai se montase o piscina din asta gomflabila, mica, dar cred ca tocmai buna pentru o racorire in zilele calduroase, numai ca noi nu aveam costumul la noi.
Drumul - am citit ca se facuse mare tam tam pe subiectul asta, dar e asfaltat, nu am avut nici o problema, cred ca vreo 500 de metrii sunt fara asfalt, dar e rezonabil. Se face praf daca trece vreo masina mare sau in viteza, dar nu se intampla des si in curte nu ne-a deranjat. La plimbare insa cand am fost, a trebuit sa ne ferim de cateva ori si apoi am luat-o pe niste poteci laturalnice. Curtea nu e foarte mare, dar a fost mai mult decat suficient, copii se jucau, noi stateam in foisor sau pe sezlonguri cand le-am gasit libere. Am pasat si noi mingea pe acolo in joaca, un badminton, fetele au stat pe patura la bronz de munte si o lectura. De mancat am mancat numai pe terasa, privelistea face toti banii. Unele mese se clatina putin, dar nu te impiedica cu nimic
Foarte bun micul dejun pentru pretul platit, nu extrem de variat, dar tot ce era pe masa era proaspat si bun, ne-am umplut burta cu cas branean. Mi=-a placut ca aveau dimineata la buffet si o salata si ceva dulce, pentru copii mai ciufutei :) dar si pentru noi la cafea, intr-o zi chech si intr-o zi ceva gen fursecuri.
In rest vineri nu am mancat ca am ajuns tarziu, sambata am mancat ciorba foarte buna, saramura, pui cu smantana - toate ok iar seara pastrav si bulz. Bulzul printre cele mai bune care le-am mancat, cu branza din belsug!
Mancarea nu e ceva deosebit, meniu simplu dar bine preparata, gustoasa, se aduce repede, ok pentru o pensiune mica la munte zic eu.
Wi-Fi la parter si etaj 1, noi am avut camera la etaj 2 si semnalul nu era chiar bun, ma enervam cateodata, asa ca am preferat sa cobor cu laptopul la etaj 1 - e un loc unde poti sta sau la parter. In curte mergea bine.
Camera curata, simpla dar cu tot ce trebuie, balcon, tv si pentru 100 de lei/noapte f ok. Am platit 10 lei patul suplimentar pt copil. Ar fi fost mai bine daca era baia mai mare si poate putin modernizata. Si ceva mai multe posturi tv, grila destul de redusa.
Personalul serviabil, dragut.
Trimis de ioneci* in 04.07.13 13:59:04
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MASIVUL PIATRA CRAIULUI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ioneci*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2022 Frumos, dar pentru o noapte — scris în 30.10.22 de Rujbecka* din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 La inaltime! — scris în 20.08.16 de bianca17 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2015 Excelent! — scris în 02.10.15 de mirelagurgui din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Dec.2013 Satisfactie completa — scris în 04.01.14 de florins din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Relaxare totala — scris în 18.08.13 de trandaf1975 din GIURGIU - RECOMANDĂ
- Jul.2013 O ieșire de week-end reușită — scris în 28.08.13 de madalyna_marya din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2012 Minivacanta — scris în 11.11.12 de Dan&Ema din BUCURESTI - nu recomandă