Pe caldurile din iulie, anul acesta, ne-am hotarat sa mergem undeva la munte pt. 1 sapt. de concediu.
Dupa cateva cautari pe net (si bineinteles pe amfostacolo.ro) am ales 5 nopti la pensiunea Casa Boiereasca cu demipensiune.
Drumul (Timisoara-Bran/Pestera in cazul nostru) a fost partea mai obositoare - foarte aglomerat, multe tiruri, multe utilaje de carat pamant (se lucreaza la autostrada Deva-Sibiu) dar si cand o fi gata autostrada... :)
Odata ajunsi la pensiune - am zis ca a meritat toata oboseala cu drumul.
Peisajul este superb - muntii Piatra Craiului intr-o parte, Bucegii in cealalta iar dealurile din jur ofera un peisaj de vis.
Pt. cei ce au urmarit show-ul - "serviti, va rog" (cu Nea Marin & vedetele puse; la munca) - unul dintre sezoane a fost in satul Magura - la cativa km de pensiune - se poate merge ori cu masina, ori pe jos pe ceva trasee mai ferite de drumul principal (dar n-o sa intru in detalii despre ce se poate vizita in zona in acest review).
Despre pensiune - camerele foarte curate, liniste "ca la munte", mancarea excelenta - oamenii, foarte primitori - ne intrebau ce feluri de mancare sa ne mai faca - d-na proprietara gateste excelent :)
Curtea este amenajata cu gratar grill sezlonguri, balansoar, foisor - dar noi am stat doar seara pt. ca ziua eram plecati sa facem diverse trasee (si chiar ai de unde alege in zona aceasta)
Pe scurt, noi o sa revenim cu placere aici.
Trimis de MindTricks in 14.08.12 19:49:17
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MASIVUL PIATRA CRAIULUI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (MindTricks); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@MindTricks: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
- Sep.2022 Frumos, dar pentru o noapte — scris în 30.10.22 de Rujbecka* din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 La inaltime! — scris în 20.08.16 de bianca17 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2015 Excelent! — scris în 02.10.15 de mirelagurgui din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Dec.2013 Satisfactie completa — scris în 04.01.14 de florins din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Relaxare totala — scris în 18.08.13 de trandaf1975 din GIURGIU - RECOMANDĂ
- Jul.2013 O ieșire de week-end reușită — scris în 28.08.13 de madalyna_marya din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Bun pentru lenaveală (cu si fara copii) — scris în 04.07.13 de ioneci* din PITESTI - RECOMANDĂ