Desi am stat doar o noapte (dupa cateva ore de cautat cazare prin Sibiu), am fost placut surprinsa sa gasesc atat de multa amabilitate si dorinta a gazdei de a te simti cat mai confortabil!
Camera mare, spatioasa, curata, lenjerie si prosoape curate, baia mare si din nou, curata! Am dormit bine de tot, fara sa stau cu gandul acarienilor, pentru ca impresia mea generala a fost ca le pasa de oaspeti si-i respecta!
Se poate lua si micul dejun, costa 20 lei /persoana, din cate am vazut, generos; eu am cerut doua cafele iar baiatul/gazda ni le-a oferit gratuit. Am apreciat.
Am fost bucurosi ca am gasit cazare in "centrul vechi" al orasului si pretul a fost nesperat de mic fata de ce auzisem pana la ei...
Parcare in curtea casei. Recomand cu caldura!
Trimis de cami_74 in 28.08.12 19:13:25
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cami_74); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.80014422 N, 24.15215492 E - neconfirmate încă
@cami_74: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
Oricata curatenie se face, de acarieni nu scapi decat din lenjerii daca le speli la peste 60 grade dar din saltea si perna nu dispar. Trust me!
- Nov.2013 Aproape de centru la buget redus — scris în 25.11.13 de Deborah77 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Un loc bun pentru cei care vin cu trenul — scris în 25.08.10 de yssy* din BRASOV - RECOMANDĂ