Revelion dezastru!
Drumul pana in Sibiu, imaginea in zare a Sibiului, buna dispozitie in perespectiva unui Revelion de neuitat, ne sunt brusc curmate de zona industriala respectiv drumul desfundat pana la renumita pensiune, in fata careia ne asteptau "primitori" cativa maidanezi.
Cele 4,5 locuri de parcare goale, galebenul pal al pensiunii lipsit de orice decoratiune, usile si ferestrele la care nu poti identifica nici o silueta, completeza imaginea cenusiu anosta. Intram in asa zisa receptie, suntem intampinati de o domisoara care ne inmaneaza cheile camerei, amabil rugandu- ne sa achitam difernta pentru sejur (platit avans 35%).
Rog vizionarea camerei: undeva deasupra unui garaj, urcat pe scari de lemn inguste, scorojite... si iata camera cu miros puternic de odorizonat ieftin... brusc ma trezec cazat in casutza servitorilor!
Categoric refuz cazarea, primesc alta camera relativ ok, acelasi miros greu de odorizant (mai tarziu am inteles rolul acelui odorizat, canalizarea emana mirosuri greu de suportat).
Exceptand canalizarea, usa de la baie care nu se inchide, usa de la intrare care nu sta inchisa decat incuiata, mobilier ok, camera curata.
Vizitez asa zisele facilitati din prezentarea pensiunii:
1) Bar - stupoare! exista un mobilier cu pozele produselor, Doar in tarile unde exista prohibitie am mai intalnit asa ceva
2) Sala jocuri - gluma proasta. O camaruta in subsol unde troneaza singura o masa de tenis cu 2 palete si o minge sparta
3) Sala sport - debaraua camarutei salii de sport, o bicicleta+ o haltera
4) Restaurant - nu exista
Nu prea inteleg cum au tupeul sa spuna ca au facilitati.
Prima seara: Cina, ne sunt servite pulpe congelate si mazare + apa robinet fara ca macar sa ai posibilitatea sa cumperi ceva.
Seara de Revelion: Mancare ok nimic spectaculos, DJ muzica anilor 2005, loc de dans nu exista (sala mese f mica), foc de artficii dat de primarie si foc de tabara de vecini, fructe din desaga, sampanie daca ai fost inspirat ca cumperi de la alimentara :)
Ziua 2 idem, in schimb nemultumirea ostentativ afisata mi-a oferit posibilitatea sa cumpar 2 beri ursus 0,33+ 2 sticle de vin (singurele disponibile). a treia sticla de vin mers la alimentara :)
Ultima zi am ramas singuri, incercat sa drega busuiocul, schimbat camera cu una ok, mancare mult mai buna, vin din partea casei etc... to late mrs Carmen!!!
NU RECOMAND SUB NICI O FORMA
Trimis de SRGC* in 05.01.18 13:33:32
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (SRGC*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bun (fain scris) review de debut
@SRGC: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Bun articol, păcat de experiență. În zona aia sunt atâtea pensiuni încât mă întreb cum de mai rezistă asemenea...comercianți! Vacanţe faine!
Foarte interesant "barul" erau macar plartifiate pozele?
Las gluma la o parte si spun ca e trist sa vezi ca se cer bani pentru nimic.
Sper ca per total vacanta sa fi fost oki, macar cel mic sa se fi bucurat fara grija vreunui lucru.
- Dec.2016 3 margarete — scris în 11.12.16 de bianca17 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2016 Un loc primitor — scris în 28.10.16 de Coni FotoMedia din SLATINA - RECOMANDĂ
- Jun.2012 Daca vii in Sibiu nu te caza aici! — scris în 04.06.17 de Florin421 din BACăU - nu recomandă