Am fost la aceasta pensiune in minivacanta de Rusalii, am rezervat telefonic o "garsoniera" adica o camera normala cu un pat suplimentar si mic dejun.
Din pacate nu era ce ne asteptam sa fie, in primul rand acel pat suplimentar nu puteai dormii in el, era un pat pliant si avea un picior rupt, arata ca o barca :(, am platit degeaba banii in plus, ca oricum nu a dormit nimeni in el.
In prima zi rupti de oboseala dupa drum si hoinarind prin statiune am mers la restaurantul pensiunii sa mancam, sa nu mai stam sa cautam prin statiune alte terase. Am comandat ciorba de burta si un piept de pui cu cartofi gratinati, ospatarita a tinut sa ne precizeze ca mancarurile sunt facute fara delikat si alte adaosuri, totul este natural si dnul B. este maestru bucatar, ne arata si diplomele din perete.
A venit ciorba de burta si surpriza, nu era comestibila, avea un gust oribil, avea gust de lipit ,,i-am atras atentia ospataritei si a intrebat la bucatarie, iar explicatia a fost ca este facuta cu hrean si mar si de-asta are gustul asta. I-am dat-o inapoi si ne-a scos-o de plata, felul doi, cam fara gust, dar la ce foame de lup aveam nu am mai tinut cont. Preturile foarte mari la mancarea servita, sa nu mai spun ca dupa ce am ajuns in camera am mancat cornuri. RUSINE
Trecem peste si suntem foarte curiosi dupa experienta din ziua precendenta, ce vom manca la micul dejun.
Ajungem la restaurant si vine dna B. la masa si ne intreaba ce dorim la micul dejun: crenvusti, omleta sau platou rece, cafea, sau ceai, noi fiind trei in familia noastra, ii raspund sa ne aduca la fiecare din toate, NUUU, trebuie sa ne alegem ori una, ori alta, OK, atunci la fiecare cate o portie din fiecare preparat si le combinam.
Nu stiu daca sunt eu exagerata dar, la portia de crenvusti erau 2buc, o mica omleta, si platoul rece era compus din 2 feliute branza, 2 sunca, jumatate de rosie si jumatate castravete.
Tinea la silueta noastra dna B.
In camera nu a venit nimeni in cele doua zile sa ne ia gunoiul si nici sa ne mai aduca cele necesare, prosoape curate, hartie igienica, daca este pensiune de 4 stele si se respecta asa mi se parea normal.
Apa calda la noi in camera cel putin venea dupa 10-15 min, debla deschiderea robinetului.
Cu siguranta nu vom mai revenii aici
Trimis de dana01 in 05.06.15 15:22:43
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dana01); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.20321500 N, 24.24223900 E - CONFIRMATE
@dana01: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Jul.2017 Am fost multumit! O pensiune/hotel de nota 10! — scris în 17.07.17 de gigelz din BUZăU - RECOMANDĂ
- Mar.2017 Exceptional — scris în 10.03.17 de Geniu din TâRGU JIU - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Drept la replică — scris în 17.06.15 de Hotel Bituu din BAILE OLANESTI
- Jun.2014 Un client satisfacut pe deplin — scris în 23.05.16 de Radu_Laur din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Nemultumit — scris în 16.06.14 de Saka666 din GALATI - nu recomandă
- Jun.2013 Se poate si mai bine — scris în 19.06.13 de Tzutzuricu40 din VOLUNTARI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Placut — scris în 29.07.15 de marius69 din PLOPENI [PH] - RECOMANDĂ