O experienta neplacuta! Am facut rezervare on line cu 2 sapt inainte de a ne caza pentru care am achitat si avans.
La sosire la pensiune am avut o primire groaznica. Patronul ne-a invitat sa cautam o alta cazare si ne-a vorbit foarte urat in sensul ca el aceste conditii ni le ofera.
Fara frigider in camere si fara dulapuri. Singurul mobilier din camera era un pat dublu si o masuta. Noi fiind de la 500 km departare si avand cazare pe mai multe zile, aveam ca fiecare si ceva de mancare. Raspunsul in privinta frigiderului a fost "va inchiriez un frigider cu 25 ron pe zi" In conditiile astea nu facea mancarea cat chiria pentru a o depozita.
Nu mai vorbesc de camera ca nu a fost ceea ce am vorbit la telefon. Intr-un cuvant NU recomad acesta pensiune sub nici un aspect!
Trimis de iulispita in 17.08.14 11:19:31
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (iulispita); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.59992000 N, 22.95965000 E - CONFIRMATE
OK; mulțumim pentru clarificare.
Așadar, cu ocazia primului articol publicat îți urăm bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Articolul va fi publicat FĂRĂ NOTE, cf. Regulamentului - nu aţi fost cazați efectiv la această unitate.
===
Rog trimiteţi dovezi ale rezervării (copie după doc. de plată avans, schimbul de mailuri referitor la rezervare etc) prin email, pe adresa webmaster[@]amfostacolo[.]ro.
După verificarea acestor documente, unitatea va fi inclusă pe Lista Neagră AmFostAcolo - unităţi care nu respectă rezervările
- Sep.2018 Cazare Hotel Belvedere Hațeg — scris în 29.09.18 de MCristina din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2018 Vacanta armonioasa! — scris în 22.07.18 de momote65 din IANCA NOUA - RECOMANDĂ
- May.2017 Locatie superba! Proprietari [...]!!! — scris în 28.05.17 de Mihaelagrigore din CONSTANTA - nu recomandă
- Jun.2015 Pensiunea "Belvedere" din Hateg — scris în 30.06.15 de dorgo din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ
- Nov.2014 Daca vreti sa fiti trasi de urechi mergeti acolo. — scris în 10.11.14 de danuk1 din BISTRITA, NEAMT - nu recomandă
- May.2014 Nu, Nu, Nu... Nuuuuu!!! — scris în 02.05.14 de pos1 din CRAIOVA - nu recomandă
- May.2013 Zile de neuitat la Belvedere Hateg — scris în 12.06.13 de andreipopescu din TIMISOARA - RECOMANDĂ