Un cadru natural minunat, aproape de toate facilitatile (oras, centru SPA, partie de ski), spatiu generos pentru luat masa, camere amenajate cu mult gust, curatenie exemplara, personal extrem de amabil, dar nu invaziv, mancare multa si buna.
Un loc perfect pentru o intalnire cu prieteni dragi, dar si pentru in sejur de neuitat.
Cam asta am gasit la pensiunea Banffy din Toplita, la una din intalnirile anuale cu fostii colegi de liceu.
Totul a fost la superlativ, incepand cu conditiile ireprosabile de cazare, si continuand cu mesele imbelsugate (felicitari bucatareselor), sau cu orele relaxante petrecute in centru SPA, care se gaseste la o distanta de cinci minute de mers pe jos fata de locatie.
Trimis de cami63 in 03.10.17 12:37:35
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TOPLIȚA [HR].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cami63); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@cami63 - odată cu primul review încărcat, la... ceva distanță (în timp) de la înscriere, îți spunem „Bun venit (cu adevărat) pe AmFostAcolo”.
Întrebare: impresiile sunt încărcate din Iași, declarat ca domiciliu, sau din altă parte a țării?
@webmasterX: Domiciliul meu actual este in Reghin, jud. Mures.
@cami63: mulțumiri.
Recomand să îl actualizezi și în CONTUL MEU; vei evita astfel, eventuale „verificări suplimentare, amănunțite”, când scrii despre obiective relativ apropiate de zona domiciliului...
Câteva fotografii din mini-sejurul la Banffy, Toplița, s-ar putea încărca?
Deși autoarea nu a mai binevoit să răspundă, din verificările (extins) efectuate am concluzionat că impresiile respectă Regulamentul
Review-ul va fi publicat în scurt timp.
- Jan.2019 Banffy - nota 10 — scris în 10.01.19 de roxi-nico din IAşI - RECOMANDĂ
- Nov.2018 Un loc minunat — scris în 14.11.18 de cathzel din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ
- May.2018 Pensiunea Banffy - chiar sper să revin! — scris în 19.07.18 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Pensiunea Banffy - o alegere inspirată — scris în 07.08.17 de DOINITA din BOTOșANI - RECOMANDĂ