Am ajuns la Targu Jiu in delegatie si pentru inoptare am ales sa ma cazez la Pensiunea Antique, catalogata cu 4 stele, unde avem contract pe firma semnat cu ei in acest sens.
Am facut rezervarea telefonic cu 2 zile inainte. In ziua cand urma sa ajung la Targu Jiu, m-a sunat de la receptie sa ma intrebe daca rezervarea este ferma si daca sa se bazeze pe ea, pentru ca mai au solicitari de ultima ora. Am confirmat rezervarea, de altfel urma sa ajung in circa 1,5 ore la destinatie.
Cum urma sa ajung prima oara la aceasta locatie, am trecut strada (fara numar) pe GPS ca sa ajung mai usor. Surproza mea a fost ca am trecut pe landa pensiune fara sa o vad. Dupa ce am realizat ca "m-am ratacit", am parcat masina in apropiere si am pornit la pas in cautarea pensiunii. Intr-adevar depasisem adresa cu cateva sute de metri. Pensiunea are un panou decorativ la intrare, dar acesta nu iese in evidenta. mai mult indicatoare la intersectiile din apropiere lipsesc cu desavarsire. Pensiunea este situata intre parc si zona pietonala, din centru, chiar la soseaua principala.
Un alt impact negativ de inceput a avut curtea f mica care servea si drept parcare. Eu am fost a 6-a masina parcata si pot spune ca o a 7-a nu mai incapea. Problema nu era ata de capacitate cat de acces. Din cele 6 masini doar 2 puteau iesi celelalte erau blocate datorita configuratiei spatiului destinat parcarii. Un minus la acest capitol.
Serviciul de receptie foarte ok. Interioarele foarte frumoase cu ornamente, tablouri, vaze, decoratiuni. Frunos.
Camera mica pentru regimul de 4 stele. pe jos un parchet raschetat, care nu facea o impreise deosebita (dupa parerea mea), altfel curat, frumos. Baia impecabila. Patul la fel. Apa calda, caldura foarte ok.
Micul de jun se serveste la restaurantul de la parter la care nu exista acces decat iesind prin curte.
Restaurantul este deosebit de spectaculos. Am atasat mai multe poze in sustinerea tuturor celor de mai sus.
Micul dejun excelent.
Chiar daca am punctat si minusurile, una peste alta, m-am soimtit f bine si recomand cu caldura aceasat locatie.
Dan
Trimis de Dan&Ema in 13.03.14 08:37:51
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dan&Ema); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Nov.2016 Foarte bine — scris în 28.11.16 de spiros din DEJ - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Pensiunea Antique (Tg. Jiu) – Impresionant — scris în 17.07.12 de RossoNerro din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Mar.2012 O pensiune de vis! — scris în 02.04.12 de Doli din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2011 O pensiune de milioane — scris în 01.06.11 de nicoleta7 din BUCURESTI - RECOMANDĂ