"Am fost acolo" :) la sfarsitul lui ianuarie 2010, pentru 3 nopti. Pot spune ca am fost placut impresionat dupa ce ne-am cazat. Desi am fost reticent initial, am vazut apoi ca sunt oameni foarte de treaba acolo si conditii excelente pentru banii care i-am dat, spre deosebire de alte pensiuni cotate la acelasi numar de stele.
Dupa cum se vede si in poze, camerele sunt foarte dragute, amenajate bine, cu incalzire in podea. Am fost in perioada merilor geruri, cand temperaturile scadeau sub -20 de grade lejer. In camera puteai sa stai in short. Caldura suficienta, apa fiarta, TV LCD in camera, frigider, spatii de depozitare suficiente. Ne-au dat voie si in bucatarie, desi e pensiune acreditata de MT si au restaurant.
Parcare destul de mare, intra cateva masini.
Partea mai putin stralucita (pentru unii ar putea fi) ca nu au curte. Se afla langa restaurantul Furnica, deci intr-o zona foarte draguta a orasului, cea mai buna practic. Microbuzul trece prin fata pensiunii la jumatate de ora. E cam departe de centrul orasului si aveti de uracat pe jos, asa ca va recomand masina, sau microbuzul (1 leu calatoria)
Trimis de brugner in 30.01.10 13:40:15
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SINAIA. A mai fost în/la: In mai multe pensiuni din Sinaia si Busteni
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (brugner); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.35640200 N, 25.53908400 E - neconfirmate încă
as dori sa stiu preturi la cazare si la restaurant daca se poate .multumesc!
100 pe zi era camera cand am fost si 120 in weekend. Pt preturi actualizate si sigure poti sa intri pe turistinfo.ro sau pe site-ul lor (cred ca te descurci sa o gasesti). DE preturile din restaurant nu prea pot sa-ti spun multe, pt ca nu prea am comandat. Parca era un suc 4 lei, un mic 2 sau 2,5 lei... Zic eu, preturi obisnuite in astfel de locatii.
- Jun.2022 Vacanță de evitat — scris în 04.06.22 de ux125163 din URZICENI [IL] - nu recomandă
- Aug.2019 Un sejur reusit... — scris în 19.08.19 de ofi-nita din BRăILA - RECOMANDĂ
- Mar.2019 Relaxare si rasfat — scris în 18.03.19 de tedidora din CâMPINA [PH] - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Raportul calitate-pret e OK — scris în 10.07.16 de Michelle07 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 De evitat ! — scris în 21.08.15 de Ema31 din BRăILA - nu recomandă
- Jul.2015 Revin daca se remediaza din minusuri sau imi ofera alta camera, lucru care nu s-a intamplat acum — scris în 10.08.15 de mariusBC din BACăU - nu recomandă
- Sep.2014 Nu recomand nimanui aceasta pensiune — scris în 07.09.14 de vladbalanescu din CONSTANTA - nu recomandă