Am fost cazat impreuna cu un grup de prieteni in perioada sarbatorilor de Paste si intreaga vila cu toate serviciile precizate pe site au fost puse la dispozitia noastra, exact asa cum am discutat inca de la inceput. Personalul foarte primitor, curatenia, camerele mobiliate cu bun gust, amplasarea departe de agitatia statiunii, la marginea padurii. Foisorul este foarte frumos, am putut face gratar fara sa ne deranjeze cineva.
Pot sa mai adaug ca:
- descrierea de pe site este corecta, onesta si completa, in realitate fiind chiar mai bine decat ne-am asteptat dupa ce am citit-o;
- inainte de sosire am avut o comunicare (telefonica) excelenta cu proprietarii: ni s-a explicat exact unde este localizata proprietatea, toate informatiile primite au fost confirmate si chiar depasite de realitate;
- pe toata durata sejurului a existat o disponibilitate permanenta a proprietarilor care ne-au facut sa simtim ca prezenta noastra acolo este importanta pentru ei si ca isi doresc ca noi sa ne simtim bine (o asemenea atitudine a proprietarilor unitatilor de cazare este, din pacate, din ce in ce mai rara, de aceea tin sa o subliniez);
- am parcat masina pe strada care este la cativa metri de intarea in casa si acolo a ramas, fara nicio problema, timp de 4 zile;
- am avut apa calda si caldura la discretie pe toata perioada sejurului;
- plita cu gaz si cuptorul cu microunde a fost mai mult decat suficient pentru a pregati masa pentru familia mea, exista tacamuri, farfurii etc. (noi nu am stiut si am adus cu noi de acasa);
- pentru turistii sensibili la detalii estetice: camera 3 in care am fost cazati, este spatioasa, este aranjata cu un bun gust, dotata cu absolut tot ceea ce este necesar pentru ca oaspetii sa se simta bine (televizor, internet, pat dublu, sifonier, baie spatioasa cu dus);
- ne-am simtit departe de kitsch-urile care au invadat lumea in zilele noastre
O sa mai revenim cu placere si alta data.
Trimis de johnfarcas in 12.05.14 21:37:51
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (johnfarcas); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.33994270 N, 25.54963660 E - neconfirmate încă
- Apr.2018 Multumit — scris în 30.04.18 de pavelmatei din IAşI - RECOMANDĂ
- Mar.2018 Foarte multumit de conditii — scris în 06.05.18 de Ionut Lucian din BUCUREşTI
- Feb.2017 Drept la replică — scris în 17.02.17 de solomongigi din SINAIA
- Dec.2016 Nu recomand — scris în 02.01.17 de Alex - Lari din CONSTANţA - nu recomandă
- Apr.2014 Serenitate — scris în 05.05.14 de kokko din BARLAD - RECOMANDĂ
- Jan.2014 Drept la replică — scris în 20.01.14 de solomongigi din SINAIA
- Jan.2014 Aparentele insala, cazare de 1 margareta cel mult — scris în 06.01.14 de borosmonica din BUCURESTI - nu recomandă