Pensiunea 'Belvedere' - așa cum ne-am dorit!
Am înoptat la pensiunea "Belvedere" în ultima noapte a excursiei noastre prin zona Ardealului și Transfăgărășan (vezi "Cu Săndel prin țărișoară 1, 2 și 3"). A fost pensiunea pe care am ales-o cu ochii, nu de pe lista pregătită de acasă. Și a fost cea mai reușită cazare din tot periplul nostru, cu un raport calitate/preț foarte bun (după părerea noastră).
Camera curate cu așternuturi albe imaculate, de-ți era milă să te așezi pe ele. Ajungând destul de târziu, obosiți de pe drum, și cam leșinați de foame, ne-am gândit să servim ceva din meniul restaurantului.
Păstrăvul cu mujdei și mămăligă a fost mmm! să-ți lingi degetele. Ne gândeam, atunci, văzând cum arată pensiunea că ar fi potrivită să organizăm acolo următoarea noastră întâlnire de promoție, adică cu ocazia a 41 de ani de la terminarea facultății. Și, sincer, această idee nu ne-a parasit încă.
Despre personalul unității, cel cu care am venit noi în contact, numai vorbe bune.
Probabil că este destulă lume care a auzit sau cunoaște această pensiune, deoarece, cu toate că era luni, până la căderea serii se ocupaseră foarte multe camere.
Suntem hotărâți ca atunci când vom face din nou Transfăgărășanul, așa cum spuneam în review-ul de mai sus, de data asta din sud spre nord, la început de toamnă, prima noapte de cazare să fie tot aici la pensiunea "Belvedere".
Trimis de Mitica49 in 07.08.14 18:43:11
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Mitica49); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.30884970 N, 24.64739020 E - neconfirmate încă
- Aug.2018 Dezamagitor — scris în 28.12.18 de RAZM din BUCURESTI - nu recomandă
- May.2018 1 mai la Belvedere — scris în 02.05.18 de vasilec69 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Apr.2018 Comportament neadecvat — scris în 08.05.18 de Wald2014? din BUCUREşTI
- Aug.2015 Cazare de tranzit, pentru cei care n-au probleme cu somnul — scris în 03.09.15 de lottee7 din TIMIşOARA - RECOMANDĂ