Intr-adevar pentru tratament este un loc de cazare bun pentru ca baza de tratament este in cadrul aceleiasi locatii.Tratamentul este foarte bun, executat de profesionisti. Procedurile sunt stabilite de doctorii care sunt in cadrul complexului de tratament (trebuie sa aveti rabdare si de asemenea sa ajungeti inainte de a-si termina programul pentru a nu pierde prima zi de tratament)
Eu am stat acolo opt zile in septembrie 2007, timp in care lenjeria nu a fost schimbata decat o data. Pentru un hotel de trei stele in care se cazeaza oameni care fac tratament cu namol e cam putin, avand in vedere si pretul ridicat pe camera.
Am revenit acolo in septembrie 2008 tot pentru tratament si am solicitat o camera cu vedere spre mare. Nu stiu daca toate camerele cu vedere spre mare sunt fara aer conditionat, insa noi am primit una fara. In plus, erau tantari din belsug, asa ca pe la miezul noptii umblam pe strada in cautarea unui aparat de tantari.
Pentru cei care au copii de 3 ani si mai mari, se percepea o taxa pentru micul dejun (in 2008 era 10 RON/zi) indiferent daca micutul manca sau nu dimineata. Micul dejun este de tip bufet (cam aceleasi produse in fiecare zi).
Restaurantul are implementat un sistem de plata pe baza de bonuri valorice. Noi ne-am luat bilete care aveau incluse bonuri valorice. Astfel am putut consuma din restaurant orice, dadeam nr. la camera si ne scadea consumatia din valoarea pe care o avem. La sfarsitul sejurului pentru ca ne-au mai ramas bani in contul de bonuri, am putut lua produse care se incadrau in limita ramasa (sucuri si altele).
In general mancarea este buna. Ceea ce nu mi-a placut, a fost faptul ca intr-o zi cand am comandat papanasi pentru copil, desi am intrebat daca se prepara la comanda si am primit raspuns afirmativ, am avut surpriza sa primim un produs vechi, care nu putea fi consumat.
Trimis de valy_r310 in 17.01.10 10:56:52
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MANGALIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (valy_r310); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Aşa este eu am fost în decembrie 2008 la tratament balnear aici la Paradiso Hotel şi în afară de tratamentul oferit de cadrele medicale, restul personalului, cameriste, recepţionere, ospătari îşi făceau treaba la cel mult 1*!!! 400 PMA de aici de la Ploieşti.
- Sep.2022 Nu recomand... — scris în 26.10.22 de ux127552 din BACAU - nu recomandă
- Jul.2021 O vacanţă last minute, dar foarte reuşită — scris în 30.07.21 de tabache din BACAU - RECOMANDĂ
- May.2021 Hotel Paradiso, o oază de normalitate — scris în 30.05.21 de Taraxacus din IASI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Profund dezamăgită — scris în 26.05.22 de ux125028 din TâRGOVIşTE - nu recomandă
- Jul.2020 Din ce în ce mai slab — scris în 23.08.20 de ux117101 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2017 Paradiso - nicicum un paradis! — scris în 09.08.17 de claw1 din PLOIEşTI - nu recomandă
- Jul.2017 Fără prejudecăţi sau influenţe — scris în 03.08.17 de Alfita din CONSTANţA - RECOMANDĂ