Paloma Pasha Resort - vacanta incantatoare
Anul acesta am incercat o alta destinatie in Turcia pentru vacanta de mare, Paloma Pasha Resort din Ozdere (suntem o familie dependenta de super confort in vacanta)
Traseu:
am plecat in vacanta cu autoturismul propriu, va recomand traseul urmator prin bulgaria, durata 4 ore traversare bulgaria, calitatea drumului f buna, nu a fost aglomerat: ruse - veliko tarnovo - kilifarevo - gurkovo - nova zagora - mlekarevo - madrec - glavan - mladinovo (de aici la un moment dat poti alege sa mergi spre grecia sau turcia) - kapitan andreevo - edirne - canakkale - izmir - ozdere
Hotel:
hotelul este foarte frumos, are patru etaje (de la -1 la nivelul piscinei pana la etj 3 care era ultimul).
camerele sunt cu: vedere la ozdere (era galagie), vedere la park (liniste), vedere la mare (pret mai mare, dar vedere superba), iesire direct la piscina (mai mici ca si dimensiuni, galagie ca la piscina).
camera foarte spatioasa si foarte eleganta (33 mp, pat dublu, canapea de 2 persoane, masuta cu fotoliu, tv lcd incastrat in oglinda), baie cu dus (mare cu dus ploaie din tavan si dus para agatat pe perete) intre camera si dus era geam (avea jaluzea in cazul in care nu doreai sa se vada) si balcon (mare cu 2 scaune si masuta, suport pt prosoape).
barul din camera se reaprovizioneaza zilnic cu ce ai consumat si contine: 1 bere efes la cutie, 1 cola light, 1 cola, 1 fanta, apa plata si apa minerala
Piscina:
foarte mare, inconjoara aproape tot hotelul, adancime 1,40, curata
sezolnguri suficiente (se practica rezervarea lor chiar daca pune-au prosopul dar nu mai apareau la plaja. era anunt ca hotelul are suficiente sezlonguri pt toti oaspeti si nu este nevoie de rezervare dar... oaspeti chiar daca erau germani, olandezi, francezi... in perioada cand am fost eram singuri romani, nu respectau acest anunt)
Plaja:
cu nisip, nici mica ca si latime dar nici mare
la plaja se gaseau oricand sezlonguri (majoritatea oaspetilor preferau piscina)
intrarea in apa foarte lina si cu nisip (tb sa mergi ceva pana iti ajungea apa la umeri)
prosoapele de plaja le gaseai in camera si erau schimbate o data la 3 zile tot in camera (te plimbi cu prosopul de la camera - plaja - camera)
au o platforma unde sunt sezlonguri si canapele (silent deck), unde la ora 10 mai gaseai sezlong. aici era un fel de bar unde erau bauturi racoritoare la gheata, dozator de apa plata si dusuri
marea foarte curata, se vedeau pestii inotand (recomand sa aveti ochelari, tub si labe pt a urmarii pestii)
Restaurant:
erau 2 restaurante cu bufet suedez: unul inauntrul hotelului cu o terasa langa piscina unde se servea mic dejun si cina
unul afara intre mare si piscina unde se servea prinzul iar seara era restaurant Ada pescaresc a la carte
mancarea buna, seara se gaseau mai putine feluri din care iti puteai alege decat la pranz. aveau produse organice din gradina proprie: salate, vegetale, fructe, masline etc. dulciurile erau ca si feluri cam putine din care puteai alege, baclavale, sarailii etc doar la seara turceasca le aveau
Bautura:
sunt mai multe baruri: piscina (care deservea si plaja, mergeai putin pana la bar daca stai la plaja), lobby, terasa
bauturi locale si bauturi import, cocktailuri etc
barmanii foarte draguti, eu am solicitat si cocktail care nu era in lista si mi-au pregatit (cosmopolitan, margarita, mojito etc)
sucuri cappy la cutie de 1 litru
bere efes la draft
vinuri bune: roze, alb si rosu
Personalul:
amabil, noi am intampinat ceva probleme la check in: am scris hotelului sa imi confirme rezervarea si sa imi rezerve camera cu pat dublu la etaj superior, au confirmat ca am rezervata camera exact cum doresc. la check in surpriza mi-au dat camera la etj 1, am solicita la etj superior si mi-a comunicat ca nu mai are nici-o camera disponibila in aceea zi, atunci am insistat si i-am aratat corespondenta prin care imi confirmau camera la etj superior, a plecat cu acea confirmare in camera din spatele receptiei si cand s-a intors mi-au dat camera exact cum am solicitat eu.
concluzia mea: personalul foarte amabil mai putin cel de la receptie
in speranta ca v-am fost de folos cu aceste impresii, va urez vancante minunate
Trimis de anicika* in 04.07.12 13:35:39
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: kusadasi - fantasia de lux (doi ani la rand)
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (anicika*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 38.01820969 N, 27.08802581 E - neconfirmate încă
- Sep.2013 Recomand cuplurilor, desi exista facilitati si pt copii — scris în 18.10.13 de adighh din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jun.2012 Bucurii si dezamagiri — scris în 20.07.12 de Gabrielutza din BUCURESTI - nu recomandă
- Apr.2012 Paloma Pasha un loc in care vreau sa revin — scris în 12.07.12 de simov din CARANSEBES - RECOMANDĂ
- Sep.2011 Paloma Pasha — scris în 29.07.12 de Iqnica din MANGALIA
- Sep.2011 Pdihna in concediu — scris în 26.07.12 de uigres din IASI - RECOMANDĂ
- Jun.2011 5 zile de rasfat la hotel Paloma Pasha — scris în 31.07.11 de manuta_1969 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Nu ma asteptam sa fie asa... — scris în 07.06.11 de vultureanu din BUCURESTI - RECOMANDĂ