nu aveti de ce sa mergeti la acest hotel decat daca vreti sa va stricati vacanta.
Nu au parcare si daca parcati pe domeniul public platiti 50 lei pe zi.
In camere este un miros foarte greu usa de la baie era gaurita, suportul de dus rupt, par pe cada, dulapul avea usile blocate, nu culisau,
piesa de rezistenta fiind md-ul care ajungea la cateva persoane iar hotelul are 150 de camere, cateva oua, salam branza si cremvusti. Este tot mic dejunul a si am uitat pentru cunoscatori si cateva bucatele de prajitura negresa.
Pentru cei care isi cumpara bilete de pe site-uri cu reduceri cred ca turistilor se ofera cele mai mici, prost pozitionate si neingrijite camere
Trimis de ionutz in 18.07.15 21:10:18
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SINAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ionutz); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii de pe acolo ar fi mai mult decât bine-venite... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=762
Da, este un hotel jalnic. Noi am vrut sa mancam odata la ei, pe terasa... am asteptat vreo 10 min, nu ne-a bagat nimeni in seama, am intrat noi inauntru, stateau toti chelnerii tolaniti pe fotolii in lobby, nici nu s-au sinchisit sa se ridice cand am intrebat de restaurant. O asemenea indolenta nu cred ca am vazut deseori. Vai de ei si de managerul hotelului di restaurantului, principalul vinovat, cu siguranta. Ei traiesc numai din organizarea de cobferinte si fin 3 cafele servite cu ocaziile respective. Este si aceasta o varianta totusi... Daca le vin clientii, inseamna ca e bine, nu?
@ionutz: la toate astea as putea sa mai adaug o gramada de neajunsuri cel mai stresant probabil fiind cel cu cartelele de acces. Mai proaste nu am intilnit nici la hoteluri cu mai putine stele. De asemenea personal atit de arogant inca nu am intilnit.
- Apr.2023 O vacanta de Pasti minunata — scris în 16.04.23 de ux128852 din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Frig in camera, spatiu mic, personal rece — scris în 14.09.19 de catfantome din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Elegant — scris în 15.08.19 de il_ma_ra din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Doamne ferește de așa ceva! Fugiți! — scris în 11.08.19 de Laurentiu Io din BUCUREşTI - nu recomandă
- Feb.2019 Nu irositi banii pe acest hotel!!! — scris în 10.02.19 de Ana1985 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2018 Dezastru si jecmaneala pe fata — scris în 08.06.18 de costy ung din BUZăU - nu recomandă
- Nov.2017 Nu merită să mergeţi — scris în 01.12.17 de Tori din BUCURESTI - nu recomandă