Hotel Palace 4*. Foarte frumos. Elegant, rafinat, bun simt si buna vointa in limitele turismului din Romania.
Ne-am cazat in cateva minute de la sosire. Parcarea este cu plata si nu este a hotelului insa primesti chitanta daca asta te incalzeste cu ceva. Evident ca toti importantii cu masini scumpe parcheaza tot pe trotuar ca deh daca au dat 20-30 k pe masina nu mai au bani si de parcare.
Am stat intr-o camera la etajul 4. Era singura disponibila cu vedere spre parc si pat dublu. Din pacate am nimerit sa ne suparapunem cu un grup mare de turisti (cred ca din Craiova aflati la o conferinta sau ceva).
Camerele sunt foarte spatioase si au acea eleganta a anilor demult apusi. Hotelul este construit in 1911 si anul acesta a implinit 100 ani de functionare. Bravo!
Personalul este extrem de binevoitor si flexibil. Incearca din rasputeri sa te ajute si poti fi sigur ca intr-un fel sau altul problema iti va fi rezolvata.
Daca mobila de tip vechi si camerele inalte "ca pe vremuri" sunt pe gustul dvs va recomand cu caldura acest hotel.
Singurul lucru pe care il pot reprosa este faptul ca doamna care facea curat nu prea isi facea treaba. Schimba prosoapele, halatele, sapun etc etc insa nu aranja patul si nici cu aspiratorul prin camera nu se ostenea.
Fiind foarte ocupat nu am semnalat decat la sfarsit acest lucru celor de la receptie si au fost foarte suprinsi de acest aspect (ma rog... ce puteau sa mai zica).
Ideea e ca am stat si in alti ani la acest hotel si nu mi s-a intamplat sa nu-si indeplineasca indatoririle dna de la curatenie.
Micul dejun este inclus in pretul cazarii. Nu este prea variat meniul pentru micul dejun insa ce au este de calitate. Se putea si mai bine la un 4* dar dupa experienta de pe litoral incep sa cred ca doar atat se poate.
Trimis de CocomanDady in 27.07.11 20:02:10
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (CocomanDady); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Apr.2023 O vacanta de Pasti minunata — scris în 16.04.23 de ux128852 din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Frig in camera, spatiu mic, personal rece — scris în 14.09.19 de catfantome din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Elegant — scris în 15.08.19 de il_ma_ra din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Doamne ferește de așa ceva! Fugiți! — scris în 11.08.19 de Laurentiu Io din BUCUREşTI - nu recomandă
- Feb.2019 Nu irositi banii pe acest hotel!!! — scris în 10.02.19 de Ana1985 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2018 Dezastru si jecmaneala pe fata — scris în 08.06.18 de costy ung din BUZăU - nu recomandă
- Nov.2017 Nu merită să mergeţi — scris în 01.12.17 de Tori din BUCURESTI - nu recomandă