BUN
Vacanta reusita, satisfactie maxima
Buna ziua, am ales aceasta cazare datorita rewiuurilor anterioare pentru care le multumesc celor care au scris si pot sa spun ca totul a fost minunat, hotelul este asa cum arata in poze, personalul este amabil si discret, un singur incident am avut chiar la sosire, receptionerul a crezut ca suntem ageamii si a incercat sa-mi plaseze o camera cu vedere la piscina cu 70 euro, i-am spus amabil ca nu-mi trebuie si drept pedeapsa mi-a dat o camera la parter, cu vedere in gradina din spate, de fapt a fost minunat ca ne-am putut odihni noaptea, la piscina se organizeaza seara, de la 21,30 party-uri cu multi decibeli si nu stiu cine ar putea dormi cu tambalaul ala.
Camera curata, minibarul completat zilnic, prosoapele schimbate zilnic, prosoapele de plaja le luam de la subsol cu un card primit de la receptie, restaurantul are mancare pe toate gusturile si pe toate poftele, exceptand carnea de porc, noi ne-am axat pe peste, foarte bun si gatit in mai multe feluri, vita, curcan, pui, oaie, le-am incercat pe toate, branzeturile de o mie de feluri, iaurtul mi-a placut la nebunie, prajiturile aspectuoase dar fara gust, fructele bune, paine de zece feluri, cafea, ceai, sucuri. La bar am baut de toate, coctailuri, bauturi tari, vermuturi, coniace, whisky, la discretie.
Barul de la plaja a fost cireasa de pe tort, bautura garla, inghetata, sucuri, bere, cafea, gustari calde, pui la rotisor, paste, cartofi prajiti, hotdog, hamburgheri, intr-un cuvant cam prea multe, ei, daca eram mai tanar le goleam rafturile, dar asa, m-au invins turcii din nou.
Mi-a placut in special, ca desi era o armata de personal, n-am auzit sa strige unul la altul, ei isi vedeau de treaba lor, fara sa ne deranjeze, la bar pentru un mic tip te serveau unde vroiai si cat vroiai.
Marea si plaja sunt foarte primitoare, nisip fin si pe plaja si in mare, marea curata si foarte sarata, la 100 de metri de mal apa are doi metri, la sfarsit de septembrie apa calda ca supa, vremea superba, briza, temperatura 32-37 grade, umiditatea 33-48%, am vazut multe familii cu copii mici, nisipul si apa sunt excelente pentru cei mici, noua ne-a placut totul, acuma pentru pretentiosi poate ca sunt si minusuri dar noi am venit pusi pe distractie si relaxare si le-am avut din plin, ne-am bronzat ca bivolii, paturile au saltele bune si ne-am odihnit noaptea foarte bine, nu sunt tantari, furnici sau alte ganganii.
Per total nota maxima.
Trimis de Radu 60 in 05.10.24 10:21:56
- A fost prima sa vizită/vacanță în TURCIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Radu 60); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.81081800 N, 31.33828700 E - neconfirmate încă
... în sfârșit un review pozitiv!!!
După avalanșa de negative, mă gândeam că Antalyia e un deziderat pierdut... 😀
@gushpi: Cum am zis si in rewiew, daca te duci in vacanta si te uiti ca draperia sta stramb sau ca cearceaful are un colt mai sus ca celalalt, poti gasi o gramada de hibe, dar cand vezi ca banii pe care i-ai dat se reflecta in mancare si bautura non stop si de calitate, minibar full tot timpul„prosoape schimbate zilnic, inghetata la discretie, mare si nisip minunate, servire chiar fara repros, trebuie sa fii chiar pus pe harta sa bagi de vina, loc de mai bine este oricand.
@gushpi:
”... în sfârșit un review pozitiv!!!
După avalanșa de negative, mă gândeam că Antalyia e un deziderat pierdut...
Nici vorbă! În pofida creşterii preţurilor, care oricum au crescut peste tot, Antalya încă are multe de oferit pentru orice buzunar şi vei primi mereu mai mult decât ai plătit.
Nu avea cum să nu fie un review pozitiv. Orice om normal aflat la prima vacanţă în Turcia şi care apreciază realist ce a primit de banii daţi nu are cum să nu fie încântat chiar de un hotel mediu spre slăbuţ din Antalya.
Dacă scad costul zborului şi transferului din cât a plătit autorul articolului, constat că o săptămână la cinci stele cu UAI l-a costat cam cât am dat eu vara asta pe doar patru nopţi la Mamaia un hotel de doar trei stele şi cu un all inclusive de râsu-plânsu
@nicole33: Eu nu puteam sa zic mai bine, parca mi-ati citit gandurile, multumesc...
- Sep.2024 Hotel mediocru — scris în 23.09.24 de Tudortudor din TARGU MURES - nu recomandă
- Aug.2024 Oz Side mult sub așteptări — scris în 06.09.24 de ana mari din BRAșOV [BV] - nu recomandă
- May.2024 Vacanta la Oz Side Premium mai 2024 — scris în 21.11.24 de noryboy2019 din TIMIșOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2023 O plaja minunata — scris în 04.08.23 de Zooza* din MEDIAş [SB] - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Foarte mulțumiți! — scris în 15.08.23 de ux130338 din TIMIșOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Hotel de 3 stele la pret de 5 stele — scris în 22.08.21 de Rusu Lacramioara din BACăU - nu recomandă
- Sep.2019 Concediu reusit — scris în 27.09.19 de deeutza din PLOIEşTI - RECOMANDĂ