[MiniPark Egipt] O experienta placuta
MiniParkEgipt este un parc cu majoritatea monumentelor din Egipt in... miniatura. Am mai intalnit asemenea parcuri in Europa, eram familiarizata cu termenul, dar aici a fost altceva. Mi-am zis ca tot nu ajung sa vad toate frumusetile si istoria Egiptului, asa ca mai bine le vad ca la muzeu.
Zis si facut. Ne-am facut rezervare pe site-ul lor, am fixat ora de venire, ne-a luat din receptia hotelului cu un microbuz si ne-a dus pana la intrarea parcului. Acolo am platit intrarea, 20 E/persoana si ne-a preluat un baiat, care trebuia sa fie ghidul nostru, dar a fost si fotograful, si prietenul...
Ne-a prezentat fiecare exponat, ne-a facut fotografii de efect, am stat cat am poftit, nu ne-a grabit decat faptul ca s-a intunecat si nu am mai putut face poze.
Bacsis obligatoriu.
O idee buna care trebuie preluata si de europeni.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Este localizat in Makadi, intr-un loc pustiu, doar cu masina proprie sau prin rezervare.
Fiecare grup avea ghid personal care explica si facea poze.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Toate exponatele avea prezentare pe placuta, dar ghidul facea diferenta.
Trimis de vacantamea2012 in 20.10.20 13:27:46
- A fost prima sa vizită/vacanță în EGIPT
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vacantamea2012); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "'Opționale' cu plecare din regiunea Hurghada, #EXCURSII şi CĂLĂTORII - HURGHADA [regiunea]" (deja existentă pe sait)
- Feb.2024 Safari Light... — scris în 08.03.24 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jan.2024 Sphinx, Ramses, Isis - toate la un loc — scris în 28.03.24 de artemisa24 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Vacanta de nota 10 in Hurghada — scris în 16.08.23 de 13Deea din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Evitati [...] in Hurghada — scris în 04.07.23 de Marisia2023 din BUCURESTI - nu recomandă
- May.2023 Excepțională vacanță! (2) — scris în 26.05.23 de AdiOvi din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Vacanta visata — scris în 24.09.22 de Razeer2000 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Experiența din Hurghada — scris în 27.08.22 de Elena Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ