Q&A 'Opționale' cu plecare din regiunea Hurghada

Întrebări și răspunsuri [3]

 • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «'Opționale' cu plecare din regiunea Hurghada»
  • CÂND / LA CE se folosesc

   Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

   Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

   • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
   • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
   • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
   • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

   • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

   • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

   • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
  • Când NU trebuie folosite
   • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

   • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
   CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

  Foto-Videotrimisă de: marbostgms - în [09.04.15 11:09:17]

  M-ar interesa daca sunt restrictii privind fotografierea si filmatul in excursiile ce se efectueaza din Hurghada. Multumesc anticipat
  2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 854

  Egipt? trimisă de: CarlaRoxana - în [11.02.15 13:44:03]

  Buna, ne dorm vara asta august 2015 sa mergem in Egipt... insa avem un pic emotii in ceea ce priveste terorismul... a fost cine recent in Egipt? Recomandati a se merge sau nu? Tin sa mentionez ca dorim sa facem excursile la Piramide si Luxor (pt. asta vrem mai mult sa mergem)... am intrat pe sit-ul mae. pt. informatii de calatorie insa nu sunt prea exacte datele... pareri va rog
  3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1232

  Luxor vs Cairotrimisă de: mariuspirat - în [01.08.12 00:03:29]

  doresc sa merg si eu intr-o excursie, dar sejurul meu fiind doar de 6 zile voi alege doar o destinatie si nu stiu care sa o aleg, la Cairo sau la Luxor, care merita mai mult?, multumesc
  11 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2746

  SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la 'Opționale' cu plecare din regiunea Hurghada
  pagină generată în 0.00334000587463 sec
  [C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM