Hotel Calimanesti Cozia Oltul
Daca doriti sa va stricati concediul mergeti la Complex Balnear Cozia:
Aglomeratie, in restaurant personal putin si foarte cald, stai pt. O comanda 30-40 minute, pe barbati nu ii lasa in restaurant cu pantaloni scurti, numai cu pantaloni lung, desi in restaurant sunt cel putin 30 grade, ca aerul conditionat consuma curent, nu se poate porni.
La receptie am stat cand am sosit 3 ore, si nu au avut sa ne dea 3 camere care le am rezervat din mai, ne-a dat 1 camera la 6 persoane pana ziua urmatoare, ce s au eliberat camere.
Nu recomand!!
Trimis de Liviu Tarlea in 27.12.18 20:44:11
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CĂLIMĂNEŞTI-CĂCIULATA. A mai fost în/la: Tomis Mamaia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Liviu Tarlea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.26651200 N, 24.31929600 E - CONFIRMATE
@Liviu Tarlea: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor.
Pentru eventuale completări, adăugiri, corecturi poţi folosi linkul EDIT IMPRESII, afişat sub textul trimis - permanent până la publicarea articolului (şi timp de 30 de minute după publicare). Completări se pot aduce şi ulterior — prin rubrica ECOURI (cea de faţă); eventualele erori se pot corecta prin folosirea funcţiei "Sesizează... ", afişată (cu roşu) dedesubtul textelor sau fotografiilor încărcate.
- completările pot detalia condițiile de cazare întâlnite; gradul de mulțumire referitor la servicii, amabilitatea personalului; detalii referitoare la masă (dacă e cazul); cadrul natural; posibilități de acces în zonă șamd.
- pentru a încărca foto din sejur ori minisejur: click aici.
Unde ați fost, până la urmă cazați:
- în hotel (corpul) Cozia, unde ai încărcat review-ul?
- în hotel (corpul) Oltul, amintint în titlu?
- altă variantă?
@webmasterX: O noapte am fost cazati la hotel Calimanesti, dupa care ziua urmatoare ne a mutat in Hotel Oltul, deci 2 zile pierdute cu mutatul in camere, Dezorganizare totala!
@Liviu Tarlea:
”O noapte am fost cazati la hotel Calimanesti, dupa care ziua urmatoare ne a mutat in Hotel Oltul
Cel mai probabil la Hotel Căciulata ați fost cazat în prima noapte - nu la Hotel Călimănești - este corect? (Complexul Cozia are 3 ”corpuri/hoteluri” - Căciulata, Cozia, Oltul)
Cel mai important: pe AmFostAcolo nu e posibil să se acorde note pentru 2 hoteluri, într-un același (singur) review.
@webmaster: Da, scuze, la hotel Caciulata am vrut sa spun
@Liviu Tarlea: Mulțumesc.
Ar mai rămâe de clarificat un singur aspect
”Notele acordate mai sus - cărui hotel, dintre ele 2 în care ați stat, le-ai atribui?
(vezi și mai sus, ecoul meu precedent)
@webmasterX: La ambele hoteluri deoarece au aceleaai reguli si acelasi conditii
@Liviu Tarlea: NU SE POATE, ”la ambele” - pe AFA.
Înțeleg că nota ar fi aceeași, pentru oricare.
O să alegem atunci noi rubrica în care va fi publicat review-ul.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Oltul Hotel / Complex Cozia [Căciulata], CĂLIMANEŞTI-CĂCIULATA" (deja existentă pe sait)
- Jun.2023 Stațiune excelenta pentru fizioterapie — scris în 18.06.23 de Teodoreanu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2023 Informează -te — scris în 06.01.23 de ux128094 din SLăTIOARA [OT] - nu recomandă
- Jul.2022 Vacanta la Cozia — scris în 28.07.22 de Ely Dinu din ILFOV- SNAGOV - RECOMANDĂ
- Apr.2022 Weekend cu familia! — scris în 18.04.22 de ux124245 din PLOIEșTI - RECOMANDĂ
- Oct.2021 Mici problem dar de ajuns sa te enerveze! — scris în 18.10.21 de Livere din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2021 Un concediu dezastruos!!! — scris în 26.08.21 de ux122212 din FăGăRAş [BV] - nu recomandă
- Mar.2021 Zona cu pesisaje frumoase, cazare dezastruoasa — scris în 01.04.21 de Flori Sasu din BUCUREșTI - nu recomandă