Avem o tara ce trebuie vazuta!
Salutare,
Am fost cazati la Hotel Oltul din statiunea Caciulata, un hotel ok din punctul meu de vedere.
Serviciiile sunt multumitoare, dar se mai strecoara si mentalitatea romanului, iar calitatea serviciilor mai scade un pic.
Am avut o camera cu vederea spre raul Olt si am putut admira rasaritul soarelui printre munti, o priveliste superba.
Este o statiune populata majoritar de persoane de peste 40 de ani, dar am intalnit si tineri (tin sa mentionez la acest capitol faptul ca am intalnit oameni din toate colturile tarii, din Arges, Zalau si oameni veniti de peste hotare; oameni cu care am stat de vorba si chiar am avut ce discuta - chiar daca erau pensionari sau tineri; pot spune ca chiar daca erau pensionari stiau sa se distreze chiar mai bine decat unii tineri din ziua de azi).
Sincer nu ai ce face mai mult de cateva zile; zile in care sa vizitezi manastirile din zona, aici ma refer la Manastirea Turnu, Cozia si Ostrov sau sa mergi la unul din strandurile cu apa termala care te relaxeaza complet; dar poti face si plimbari (excursii) spre Voineasa si Lacul Vidra, o excursie pe Transfagarasan cu plecarea pe valea Oltului spre Sibiu si intoarcerea pe Curtea de Arges - Ramnicu Valcea. Eventual si o vizita de o zi in Sibiu.
In concluzie ai ce vedea in aceasta tara, pacat ca nu se fac eforturi in spijinirea turismului.
O recomandare sincera, vizitati mai intai frumusetile tarii si abia dupa aceea sa mergeti peste hotare in vacante.
Voi mai reveni cu alte pareri...
Trimis de florynp in 14.08.11 21:18:35
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CĂLIMĂNEŞTI-CĂCIULATA. A mai fost în/la: Sinaia, Voineasa, Neptun, Mamaia, Mangalia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (florynp); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.26651200 N, 24.31929600 E - CONFIRMATE
- Jun.2023 Stațiune excelenta pentru fizioterapie — scris în 18.06.23 de Teodoreanu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2023 Informează -te — scris în 06.01.23 de ux128094 din SLăTIOARA [OT] - nu recomandă
- Jul.2022 Vacanta la Cozia — scris în 28.07.22 de Ely Dinu din ILFOV- SNAGOV - RECOMANDĂ
- Apr.2022 Weekend cu familia! — scris în 18.04.22 de ux124245 din PLOIEșTI - RECOMANDĂ
- Oct.2021 Mici problem dar de ajuns sa te enerveze! — scris în 18.10.21 de Livere din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2021 Un concediu dezastruos!!! — scris în 26.08.21 de ux122212 din FăGăRAş [BV] - nu recomandă
- Mar.2021 Zona cu pesisaje frumoase, cazare dezastruoasa — scris în 01.04.21 de Flori Sasu din BUCUREșTI - nu recomandă