Potsdam si Sans-Souci
Review-ul postat de Mariana.Olaru pe care-l consider exceptional de documentat cat si cel al Iui Ieanaxperta nu-mi lasa loc de alte comentarii. Ar fi sa plagiez ce au scris ele.
Cu greu am gasit cateva poze care nu se regasesc in cele postate de ele.
Trimis de Michi in 27.01.11 23:37:50
- A fost prima sa vizită/vacanță în GERMANIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Michi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Michi! Importanta este intentia si pozele intodeauna ne aduc in momentul: trebuie sa vezi, ca sa te convingi!... spun asta ca un fel de mea culpa... din pacate la capitolul poze nu stau foarte bine... deh... ma fura peisaju', cand in vacanta!
Michi, mulțumesc pentru promovare, dar și pentru fotografii, care întregesc în mod fericit tot ceea ce s-a scris despre Potsdam și Sans Souci. Mai ales că vizualizarea acestora din perspectiva iernii este una cu totul inedită!
Încă o dată felicitări pentru curajul de a porni la un drum așa lung pe vreme de iarnă, în condițiile în care, acum am văzut, deplasarea o faci nu cu puține eforturi!
- Aug.2022 La Palatul „fără griji” — scris în 05.09.22 de doinafil din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Potsdam - splendoare aristocratică în decor pastoral — scris în 17.03.22 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Potsdam - Palatul Sanssouci — scris în 19.12.13 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2011 Locul unde s-a semnat tratatul de pace — scris în 25.01.11 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Potsdam, Versailles-ul Germaniei — scris în 17.06.12 de Costi din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Potsdam și cea mai mare atracție a sa: Palatul și grădinile Sans Souci — scris în 27.01.11 de mariana.olaru din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Palatul Sanssouci - O vizita extrem de placuta si interesanta la palatul 'fara nicio grija' — scris în 30.12.10 de ileanaxperta* din BUCURESTI - RECOMANDĂ