Nu stiu cu ce sa incep.
Prima data sa vorbesc de camera:
- de 2* maxim, mocheta imbibata de praf, wc functionabil abia dupa ce am scos capacul de la rezervorul de apa pentru a-l actiona mecanic,
- caldura era cat de cat ok pana la ora 03-04, dupa aceea trebuia sa stai invelit pana in barbie;
- aerisirea camerei nu s-a facut in nicio zi deoarece exista un singur geam rabatabil dar care era lipit cu banda adeziva (care ne-a fost frica sa o dezlipim) de frica ca nu va mai sta inchis.
Nu suntem foarte pretentiosi, dar curatenia este primordiala pentru noi, ceea ce nu este cazul acestui hotel de 4 "stele" (ce gluma buna).
Deci, imi pare ptr d-l Nicu, dar recomand evitarea acestui hotel.
Trimis de george_albu in 12.02.16 17:46:05
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în RÂNCA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (george_albu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@george_albu: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 13&ridAnt=66942
===
Daca ai avut camera dubla adta inseamna 2 + 2 = 4 * , ce sa spun e dezamagitor cand te astepti la ceva si surpriza chiar in halul asta
@webmaster26: Este ok pozitionarea pe harta.
- Dec.2021 Hotel NT (Ranca) o spelunca de 4 stele — scris în 04.01.22 de Pastorel din BUCURESTI - nu recomandă
- Dec.2019 Hotel NT Ranca — scris în 29.12.19 de Irina.N din BUCUREşTI - nu recomandă
- Feb.2018 Hotel NT Ranca 4* sau niciuna? — scris în 06.02.18 de Ana191216 din CRAIOVA - nu recomandă
- Feb.2015 Dezamagitor — scris în 19.02.15 de Ioana Pop din SLATINA - nu recomandă
- Aug.2013 Clasificare 4*, cu maxima bunavointa 3* — scris în 12.08.13 de Swan1 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2012 Conditii foarte proaste - Maxim 2* — scris în 03.01.13 de scanner din TIMISOARA - nu recomandă
- Aug.2012 Nu merita 4* — scris în 12.08.12 de Maruta din BUCURESTI - nu recomandă