Am trecut prin zona Bistrita si ne-am cazat o noapte la Motel Sheriff***.
Locatia se gaseste usor, este chiar la drumul principal, dupa iesirea din Bistrita, in continuarea strazii Calea Moldovei, pe strada Cartier Unirea.
Trebuie precizat ca la aceasta locatie sunt de fapt doua unitati. Pensiunea Sheriff** si Motel Sheriff***. Noi ne-am cazat din intamplare, cu rezervare facuta la telefon cu o zi inainte, la Motel Sheriff***. Intrarea este pe scarile din mijloc, cele cu covoras rosu.
Locatie absolut surprinzatoare. Micuta, personalul foarte amabil.
Camerele foarte mari, fiecare cu design propriu, exact cum apar in pozele de prezentare pe site-ul motelului. Foarte curat.
Restaurantul motelului foarte, foarte micut. Micul dejun a fost inclus in pretul camerei, foarte bun si mai mult decat suficient.
Pentru pranz oferta e limitata, 2 feluri de ciorba si gratar de porc sau pui cu garnitura si salata, dar sunt bune.
Este o locatie de luat in considerare pentru cei in trecere prin zona.
Trimis de CarmenCat in 28.08.13 09:16:46
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BISTRIȚA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (CarmenCat); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- May.2019 Am fugit din padure direct in camera rosie! — scris în 23.05.19 de nrs † din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Nov.2009 O optiune convenabila — scris în 20.12.09 de danoradea din ORADEA - RECOMANDĂ