Motelul Ioanis este situat pe soseaua Arad - Deva, pe DN 7, in satul Mandruloc, foarte aproape de Arad. Se poate ajunge din Arad cu tramvaiul 11, dar aveti grija la pretul biletelor. Cand le cumparati, trebuie sa specificati ca mergeti in afara orasului, fiindca tarifele extraurbane difera de cele urbane.
Motelul este amplasat la sosea, parcarea este iluminata noaptea.
Camerele sunt spatioase dotate cu mobilier nou, TV satelit, baie moderna.
Motelul are si un restaurant foarte dragut la parter unde se poate servi micul dejun (care intra in pretul cazarii). Totusi se poate servi, in afara micului dejun, si ciorba (10 lei) si o portie consistenta de cartofi prajiti cu carnati si muraturi (20 lei). Personalul la dispozitia clientului (sunt 3 doamne care lucreaza in schimburi si sunt foarte amabile, niciodata nu am vazut asa ceva in alte hoteluri).
Camerele orientate cu ferestrele spre sosea pot crea pentru unii disconfort vis-a-vis de zgomotul produs de autoturismele care trec pe sosea.
In zona, merita vizitata Cetatea Soimos si Crucea lui Bocu din Lipova.
Trimis de victor584694 in 27.12.10 21:12:18
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ARAD. A mai fost în/la: Ardeal Crisana
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (victor584694); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
am introdus in denumirea rubricii si locatia exacta a motelului, [Mandruloc, Arad], si am relocat de la sectiunea ALTE LOCURI (unde era introdusa initial) la ARAD.
Interesant locul, mi se pare amuzanta denumirea satului.
- Dec.2014 Cazare de tranzit — scris în 30.01.16 de lucsim din TULCEA - RECOMANDĂ
- May.2011 La IOANIS pentru o noapte — scris în 30.05.11 de mirelaviolet din TARGOVISTE - RECOMANDĂ