De cand am ajuns in jurlul orei 12:00, am ajuns la receptie, o doamna simpatica ne-a condus la camere, a zis ca nu mai are camere libere (parcarea era plina de masini) se vedea cu ochiul liber ca asa este. A prezentat camerele: camere curate simple, nu sunt genul de om care sa ma uit dupa fiecare defect, asa ca pot spun ce nu am avut nimic de reprosat la camera pe care am primito, doar prietenii cu care am fost aveau la baie lipsa capacul de la rezervorul de la toaleta, dar doamna s-a scuzat si a zis ca s-a stricat cu o seara inainte si fiind simbata nu a mai avut timp sa il repare dar apa putea fi trasa fara probleme.
Camerele curate, lenjeria curata, televizor (care prinde o mare parte de programe, aproximativ 30), apa cald curenta.
Singurul lucru de reprosat este lipsa gratarelor, tinind cont de faptul ca acest complex are cu aproximare 20-25 camere si 25-30 de casute au doar 4 gratare cu masa aferenta. nu mai zic de lautarul care canta la restaurant niste manele chinuite :), dar care la ora 00:00 a incetat.
Un loc bun de relaxare in conditii decente.
Trimis de zagreus in 16.07.12 08:16:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BICAZ & IZVORU MUNTELUI. A mai fost în/la: lacul rosu, izvorul muntelui
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (zagreus); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2013 Daca va este dor de vremuri demult apuse... — scris în 20.08.13 de Daniels din BUCURESTI - nu recomandă
- Oct.2010 Moderat — scris în 30.07.11 de eva1310 din PIATRA-NEAMţ - RECOMANDĂ
- Apr.2010 Motel Cristina Bicaz — scris în 21.04.10 de alinutzza140* din PASCANI JUDETUL IASI - RECOMANDĂ
- Jul.2005 Un motel dragut — scris în 17.08.11 de Manuella din IASI - RECOMANDĂ