conditii de cazare foarte bune, pentru camerele triple nu exista suficient mobilier pentru depozitarea hainelor, esti nevoit sa stai cu ele in geamantane.
Piscina superba, cu un sistem de filtrare profesional.
Restaurantul, de fapt este o terasa exterioara, fara posibilitati de inchidere, unde se serveste si micul dejun, care de altfel destul de saracios, zilnic cu acealeasi feluri de mancare, omleta, oua ochiuri, etc. care nu are nimic comun cu un hotel de 4 stele, iar personalul care il deserveste, necalificat fara sa aiba notiuni elementare despre ce presupun asemenea servicii.
De altfel, un loc linistit, daca nu cumva au ceva de sarbatorit proprietarii, cum s-a intamplat si astazi 25 august 2013, cand ne-am trezit ca mesele de la piscina erau rezervare pentru o aniversare.
In scurt timp. in jurul pranzului, parcarea se umple de M-suri, terasa de familia acestora, prieteni, etc care de fapt sarbatoreau ziua unui copil. Piscina a fost luata cu asalt de toti copii invitati, cu tot cu parintii lor, locuri la mese mai putine, personalul era foarte preocupat, fireste, de acestia, in timp ce toti turistii cazati in acest hotel, in mare majoritate cu copii mici, au trebuit sa se retraga si sa asiste la acest gen de manifestare, de altfel specifica acelor oameni de afaceri care nu au nimic comun cu ceea ce insemna satisfactia clientului.
Stimati proprietari, ne cerem scuze ca v-am inoportunat cu prezenta noastra in hotelul dumneavoastra cu prilejul acestei aniversari, macar ati fi putut sa invitati si copiii nostri!!!
Trimis de turistul roman in 25.08.13 18:45:43
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (turistul roman); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@turistul roman: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Te rog să ne spui o notă şi pentru plajă şi mare.
- Jul.2023 Vacanță ratată — scris în 15.07.23 de ux129759 din RO - nu recomandă
- Jul.2023 Nu recomand — scris în 12.07.23 de ux129699 din BRAşOV - nu recomandă
- Aug.2022 Nu mi-a plăcut — scris în 25.08.22 de ux126946 din GALAțI - nu recomandă
- Aug.2020 Vacanța ratata la preț de 4 stele — scris în 26.08.20 de ux117195 din RUPEA [BV] - nu recomandă
- Jun.2020 O vacanta normala in conditii de litoral romanesc — scris în 16.06.20 de danielene din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Dezamagire totala — scris în 10.07.19 de mihai.unu9 din BâRLAD [VS] - nu recomandă
- Jun.2019 Dezamagire Specifica Litoralului Romanesc — scris în 24.06.19 de balyhimself din BUSTENI - RECOMANDĂ