Cazare Mistral Resort
Am vrut să-mi fac concediul în zona Bran-Moieciu-Rucăr, și am cautat cazare. La început m-am cazat la o pensiune din zona, dar am plecat de acolo a 2-a zi.
Cautand alta cazare, am ajuns la Mistral Resort în Moieciu de sus. Am stat aici o săptămână, și recomand acest hotel pentru cei care cauta cazare în zona.
Are 3 stele, dar ar putea avea și 4 (parerea mea).
Condițiile de cazare sunt foarte bune, camera excelenta, personalul foarte amabil, micul dejun bun, mâncarea în restaurantul hotelului foarte bună, liniste, (e la capătul localității), aer curat-păduri de brad în jur.
Recomand doritorilor sa sune la recepție pt. ca pot găsi pachete pt. 5-7 zile la preturi f. bune.
Trimis de Vali tm. in 06.07.18 11:05:39
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MOIECIU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Vali tm.); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 45&ridAnt=86966
- Jul.2020 Concediu pentru o familie cu 2 copii in luna Iulie 2020 — scris în 01.08.20 de ux116476 din MANGALIA [CT] - nu recomandă
- Mar.2020 Mistral 2020, o încântare la început de primăvară virusată — scris în 14.03.20 de krisstinna din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2020 Amplasare buna, servicii mediocre — scris în 13.02.20 de GeorgianaP din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2019 Nu recomand — scris în 29.07.19 de Gartonea din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2018 Vacanta perfecta — scris în 01.07.18 de Hellena72 din BUCUREşTI
- Jun.2018 Doua minivacante superbe — scris în 01.07.18 de moloce68 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Vacanta la Mistral Resort — scris în 17.06.18 de Catalin40 din CARACAL - RECOMANDĂ