Noi am facut revelionul 2016/2017 aici, si as spune ca nota generala a acestui hotel este putin exagerata sau intre timp s-a schimbat ceva. nota medie este 9.82 la 73 de review-uri.
dar sa sitetizam:
1. partea de restaurant si servicii in restaurant excelenta, aproape ca isi merita nota de pe site: mancarea excelenta, gazdele inclusiv ospatarii foarte amabili si incinta restaurantului as zice destul de draguta. au fost si aici ff mici probleme as zice de ne luat in seama.
2. partea de hotel in schimb nu ii dau nici macar nota 5 de trecere. lasand de o parte miciile inconveniente: un geam nu se inchidea bine/la -10 grade cam nasol, vasul de wc se misca si banuiesc ca pe acolo se degaja cateodata un miros ciudat si nici curatenia in camere nu mi s-a parut a fi una foarte buna.
In fine, asta nu m-au deranjat in mod special, dar sa iti astepti musafirii pe 29 decembrie cu caloriferele inchise in camera chiar mi se pare lipsa crasa de respect. In acest hotel caldura este o problema generala, am auzit mai multi oameni plangandu-se de acest aspect.
Un alt minus a fost faptul ca nu au avut nici macar o petarda la trecerea dintre ani, ce sa mai vorbim de un foc de artificii?? am privit focul de artificii al vecinilor, interesant...
Concluzie: dc va aflati in zona si doriti sa mancati aici va recomand cu toata caldura, dc si doriti sa petreceti cateva zile in hotel eu as zice sa va mai ganditi!
Trimis de gabi00ro* in 10.01.17 18:23:03
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gabi00ro*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 45&ridAnt=75770
Buna ziua si LA MULTI ANI, la inceput de an!!!
Am fost si noi la Mistral Resort de An nou!
Ba mai mult, am fost acolo din 22 dec!
NU AM AVUT NICIO PROBLEMA CU CALDURA!!!
Am avut un duplex! Am prins cutremurul, ninsoarea, viscolul...
Chiar nu am avut niciun disconfort in camera!!!
Cred ca sunteti... cam pricinosi...
Cu tot respectul, DaniO. ! :-)
- Jul.2020 Concediu pentru o familie cu 2 copii in luna Iulie 2020 — scris în 01.08.20 de ux116476 din MANGALIA [CT] - nu recomandă
- Mar.2020 Mistral 2020, o încântare la început de primăvară virusată — scris în 14.03.20 de krisstinna din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2020 Amplasare buna, servicii mediocre — scris în 13.02.20 de GeorgianaP din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2019 Nu recomand — scris în 29.07.19 de Gartonea din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2018 Cazare Mistral Resort — scris în 06.07.18 de Vali tm. din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Vacanta perfecta — scris în 01.07.18 de Hellena72 din BUCUREşTI
- Jun.2018 Doua minivacante superbe — scris în 01.07.18 de moloce68 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ