Fata in fata cu batranul Complex Furnica, in imediata vecinatate a intrarii in parcul Castelului Peles se afla acest hotel micut si cochet.
Camerele sunt curate, destul de mici, cu mobilier nou, foarte calduroase, baile mici dar bine dotate. Cred ca in timpul verii este minunat sa stai in balconul care da direct spre padurea de brazi. Dar si pentru noi privelistea brazilor incarcati de zapada a fost o incantare.
In ceea ce priveste cazarea nu as reprosa decat slaba izolare fonica - in camerele situate la primul etaj se aude galagia de la bar. Recomand cazarea la etajele superioare.
Micul dejun, servit in restaurantul de la parter, este multumitor, sub forma de bufet suedez - mezeluri si branzeturi de buna calitate, rosii, ardei, oua fierte, chec, cereale, cafea buna,ceai, lapte, iaurt, omleta sau oua ochiuri la cerere. Nu foarte variat dar de calitate si suficient pentru un hotel mic.
Personalul hotelului este politicos, saritor si atent la cerintele turistilor.
Marami este un hotel placut, unde te poti odihni, vecinatatea Pelesului este un mare avantaj. Voi reveni cu placere aici, dar in timpul sezonului cald, iarna mi se pare putin izolat.
Trimis de Floria in 23.02.12 07:53:15
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SINAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Floria); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Floria,
Chiar nu ai nici o pozisoara, nimic?
Ar fi fost bune.
@andrei44: Promit ca voi pune si poze cand o sa am timp sa
le caut. Multumesc pentru intelegere.
- Apr.2019 Conferinta — scris în 23.04.19 de Ionicazaharie din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 Turist încântat — scris în 11.08.18 de ozaky din TâRGU BUJOR [GL] - RECOMANDĂ
- Nov.2013 Experienta placuta! — scris în 25.11.13 de lucianalex din GIURGIU - RECOMANDĂ
- Oct.2013 Hotel primitor, experienta pozitiva — scris în 21.10.13 de danvoiculet din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2007 Dezamagitor — scris în 07.04.10 de irma_ro* din BUCUREșTI - nu recomandă