Hotel- 2*, piscina+restaurant 3*
Buna, tuturor!
M-am intors recent de la Magnolia LUX.
Din pacate, "lux" merge doar pentru restaurant si piscina pentru ca in camera n-as spune ca a fost lux... Asta din cauza cearsafurilor care au fost schimbate o singura data in 8 zile si doar in ziua in care le-am strans eu ghemotoc si le-am lasat la marginea patului pentru a fi inlocuite cu altele la fel de "usor murdarici" ca si primele. Wc-ul nu fusese probabil niciodata curatat (sau nu la timp), asa ca, apa cu rugina lasase o urma brun-rosiatica ce nu a disparut, oricat de mult am incercat eu cu peria de wc.
In rest, camera era curata, spatioasa, prosoapele erau schimbate la 2 zile etc. Camera + baia (per ansamblu) nu au de la mine mai mult de 2 stele, tinand cont ca am stat si la hoteluri de 2, 3 si 4 stele atat in tara, cat si in strainatate. Restaurantul era foarte spatios, mancarea mi s-a parut foarte buna si variata, multe prajituri, multe fructe etc. Piscina este imensa si se preteaza si familiilor cu copii; multe jocuri si concursuri la piscina realizate de echipa de animatori.
Exact langa hotel se afla capatul autobuzului care va duce GRATIS la plaja (Shuttle Bus); tot acolo este si capatul minicarului nr. 2 care de asemenea va duce la plaja, dar contra cost (2.5 Leva/adult si mai putin pentru copii). Atentie: minicarul nr 1 are alt traseu si nu ajunge la Magnolia. Puteti ajunge la plaja si pe jos, coborand o serie de trepte, nu dureaza mai mult de 10 minute.
Plaja este foarte larga, curata (chiar daca o sa vedeti multi romani pe acolo), fara scoici. Marea este curata, fara vietati piscatoare, foarte putine alge la mal. Sezlongul fara saltea costa 6 leva, salteaua 3 leva, umbrela 6 leva. Se plateste o singura data si le puteti tine ocupate toata ziua, chiar daca la pranz va intoarceti la hotel pentru masa.
Statiunea este foarte umbroasa de la conifere si foioase si foarte linistita - iti lasa impresia ca esti la munte. Personal, m-as intoarce in statiune ptr un alt concediu, dar cred ca as incerca si la un alt hotel...
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gia1313); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2019 Dezamagitor — scris în 06.09.19 de Bobo96 din BRAșOV - nu recomandă
- Aug.2019 50/50 — scris în 30.08.19 de Daniel R. din DRAGOMIRESTI VALE - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Angajati pasiv agresivi. Lipsa de respect — scris în 27.08.19 de geaninaambrus din BRAşOV - nu recomandă
- Aug.2018 Hotel si restaurant CATASTROFA — scris în 05.09.18 de steli68 din BRAILA - nu recomandă
- Aug.2018 Vacanta horror — scris în 15.08.18 de elenafl din GALAţI - nu recomandă
- Jul.2018 Magnolia foarte vestejita — scris în 27.07.18 de Pink09 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2018 Magnolia ușor ofilită — scris în 02.07.18 de Zoazore din BRăILA - RECOMANDĂ