Q&A Magnolia Standard / Garden / Lux Hotel

Întrebări și răspunsuri [11]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Magnolia Standard / Garden / Lux Hotel»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Va rog cateva vorbe depre shufle bus-ultrimisă de: Denis70 - în [13.01.14 12:07:57]

    prin care se facea transportul la plaja? De obicei erau aglomerate? La prima si ultima cursa gaseai locuri? Acest mijloc de transport deservea doar Magnolia Lux / Standard? De fapt ce era? Autobuz, microbuz, sau trenulet format dintr-un tractoras cu mai multe vagoane!
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1833

    Care este diferenta intre Magnolia Standard si Magnolia Lux? trimisă de: Denis70 - în [09.01.14 12:01:50]

    Care este diferenta intre Magnolia Standard si Magnolia Lux? Doar cazarea? Banuiesc ca la Lux camerele arata mai bine. Masa e aceeasi? Se i-a in acelasi restaurant? Piscina este aceeasi?
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2286

    Magnolia Standard 2013trimisă de: Nicoleta99* - în [29.07.13 10:32:26]

    Buna ziua! Am fost la acest hotel in 2010 si a fost de vis, mancare foarte buna, animatie super si conditii foarte bune. Vreau sa stiu daca s-au mai schimbat lucrurile de atunci. Ati fost aici in 2013? Cum este? Am inteles ca nu mai patroneaza nemtii si s-au mai inrautatit lucrusrile. Este adevarat? As dori sa merg anul viitor (in 2014). Multumesc anticipat!
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1363

    rezervaretrimisă de: prichindica - în [30.05.13 21:30:33]

    stie cineva ceva despre albena. bg? Se fac rezervari aici? Daca da, sunt seriosi?
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1139

    Magnolia Standard vs Magnolia Lux [Albena]trimisă de: alba.ca.zapada - în [24.05.13 07:37:19]

    Stiti ce diferente sunt intre hotelurile magnolia standard si lux? Diferenta de pret este de 9 euro de pers-camera-zi. Merita platita sau nu?
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2445

    Întrebăritrimisă de: mohiromania - în [21.05.13 10:31:24]

    Vreau anul acesta sa merg la magnolii (nu m-am hotarit la care), drept pt. care va rog sa imi raspundeti la citeva intrebari: - care din magnolia lux sau standard are arondata piscina cu topogane? - este un program fix dupa care merg microbusele la plaja? - unde este amplasata plaja (in dreptul carui hotel) si daca se poate servi ceva pe plaja (apa, bere, gustari etc) ? Multumesc anticipat si o zi buna!
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1367

    care este diferenta intre magnolia standard sau magnolia luxtrimisă de: mario78 - în [26.03.13 19:43:10]

    Cine poate sa-mi spuna care este diferenta intre Magnolia standard si Magnolia lux
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1623

    Impresii 2012trimisă de: vali.ilie - în [09.07.12 19:02:06]

    Nu mai are nimeni impresii si/sau poze de anul asta la Magnolia?
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1744

    Parcaretrimisă de: sorcati - în [09.07.12 15:38:05]

    Care sunt conditiile de parcare la Magnolia standard /lux?
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1946

    Curs Levatrimisă de: sniperm007 - în [05.07.12 16:28:37]

    Salutare stimati utilizatori ai site-ului.Daca ma poate ajuta cineva care a venit de curand din concediu si stie sa-mi spuna care este cursul euro/leva,leu/leva la vama.Va multumesc.
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1548

    Magnolia Standardtrimisă de: samburica38 - în [02.03.12 13:26:14]

    Rugamintea mea se adreseaza celor care au stat la Magnolia Standard. Ma intereseaza cum arata camera acolo. Este suficient de incapatoare pt 2 adulti si doi copii de 8 ani? Daca are cineva o poza cu camera de la Standard ar fi super. Nu vreau sa joc fotbal in camera dar as vrea sa fac o comparatie cu camera de la Orhideya, unde am stat anul trecut, care nu era mare dar era perfect in regula pt cat timp petreceam noi in ea. Cea de la Orhideya avea un pat matrimonial, unul single si un fotoliu extensibil si nu mai ramanea mult loc pe langa. Multumesc.
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2252

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Magnolia Standard / Garden / Lux Hotel
    pagină generată în 0.02030611038208 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]