Opinii despre Hotel Magnolia Standard - Albena

Buna,
Va scriu parerea mea proprie despre Hotel Magnolia STANDARD din Albena, deoarece si eu am cautat cateva informatii inainte sa platesc sejurul, dar cum nu am gasit mare lucru, m-am gandit ca poate va ajuta pe altcineva acest lucru, in a face alegerea corecta asupra hotelului.
Hotelul arata bine, piscina la fel, restaurantul si amplasarea lui. Din pacate, cand ne-am cazat, am observat camera - nu era chiar curata. Am trecut peste asta, pana la urma aveam tv in camera, AC.
Mancarea (aveam AI), nu e chiar asa de ok (cel putin la 3*). Am primit cam multa soia (gen chiftelute, etc). De ales ceva de mancare poate puteai sa iti alegi, dar nu aveai prea multe diverse. Ideea e ca in ultima seara, nu am gasit nimic sa mancam bun (era din nou soia) si am zis, mancam in oras in seara asta. Am mancat bine (2 portii file porc/catofi prajiti/2 beri Kamenitza) = 53 leva. 1 leu = 0. 41 leva. Masa noastra a costat undeva la 130 lei. Este foarte scump in statiune. Cel putin, noua asa ni s-a parut.
Toate bune!!
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (kustom); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Da, intr-adevar, destul de mult a costat cina voastra... noi am fost mai norocosi in escapadele noastre in Bulgaria: la 50-60 leva, sau poate mai putin, deja am dat ospat cu delicatese: fructe de mare, peste (in Nessebar) sau iepure, ficatei de gasca, vin la sticla (in Veliko Tarnovo)...
Ati fost cumva cu oferta speciala sau cu oferta generala?
Ce era asa de rau aici? Deplasarea la plaja cum se facea?
Vrem sa plecam si noi din 28 aug. cu oferta speciala.
Orice informatie este utila. Multumesc anticipat pentru informatii.
- Sep.2019 Dezamagitor — scris în 06.09.19 de Bobo96 din BRAșOV - nu recomandă
- Aug.2019 50/50 — scris în 30.08.19 de Daniel R. din DRAGOMIRESTI VALE - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Angajati pasiv agresivi. Lipsa de respect — scris în 27.08.19 de geaninaambrus din BRAşOV - nu recomandă
- Aug.2018 Hotel si restaurant CATASTROFA — scris în 05.09.18 de steli68 din BRAILA - nu recomandă
- Aug.2018 Vacanta horror — scris în 15.08.18 de elenafl din GALAţI - nu recomandă
- Jul.2018 Magnolia foarte vestejita — scris în 27.07.18 de Pink09 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2018 Magnolia ușor ofilită — scris în 02.07.18 de Zoazore din BRăILA - RECOMANDĂ