A venit vacanta cu... masina in... Grecia! Traseul stabilit impreuna cu membrii AFA, multumesc pentru sfaturi, a fost Craiova - Calafat - Vidin - Montana - Vratsa - Botevgrad - Sofia (centura) - Sandanski - Kulata - Serres - Drama - Kavala si, evident, retur. Despre oras si atractiile sale am gasit aici tot ce trebuia sa stiu dar despre hotel mai nimic. GPS-ul si-a facut datoria si ne-a dus chiar in fata hotelului.
Prima impresie... excelent! Hotel bine asezat chiar langa mare, plaja aproape, parcarea in fata si lateral, fara bariere, locuri de parcare destule si fara probleme.
Rezervarile au fost facute pentru camere cu vedere la oras dar ne-am incercat norocul pentru camere cu vedere la mare si... ne-a iesit, bineinteles cu o targuiala ca la piata si ceva euro plasati la receptie pentru care nu am mai primit chitanta.
Bagajele le-am carat cu ajutorul celor de la receptie si gata, a inceput vacanta.
Camera este mare, curata, fara mirosuri, utilata cu tot ce trebuie. Curatenie se facea in fiecare zi. Televizorul din camera are de la mine o bila neagra pentru ca nu aveam decat BBC, CNN, cateva posturi grecesti si cateva posturi nemtesti.
Sala de mese nu este foarte mare dar destul de incapatoare si nu am asteptat niciodata sa se elibereze o masa ca sa putem manca. Meniul nu foarte variat dar bine pregatit si fara urme de refolosire sau alte asemenea. O bila neagra trebuie sa acord pentru masa de seara unde nu aveai inclus... apa. Daca erai insetat trebuia sa scoti din buzunar ceva euro ca sa cumperi apa.
Plaja este publica dar are perimetru pentru oaspetii hotelului cu sezlong, prosop si umbrela gratuite. Pentru masa de pranz sunt cateva taverne pe plaja sau este PANAIOTIS, supermarketul unde gasesti de toate la preturi rezonabile, 0,65 euro doza de bere Spartan de la frigider, tot ce trebuie sa faci este sa treci strada de la plaja in magazin.
Daca nu vreti sa stai toata vacanta intr-un singur loc recomand o plimbare in Thasos si plajele private sau publice insirate pe drumul catre Salonic. Vacanta placuta tuturor!
P. S. Nu am atins subiectul piscina deoarece nu am fost acolo decat sa testam apa si... atat.
Trimis de theo63 in 17.08.13 14:37:27
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (theo63); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.92220870 N, 24.38898200 E - CONFIRMATE
- Jul.2022 Vacanta super!! — scris în 26.08.22 de sqrt din OTOPENI [IF] - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Camere de 3* dar servicii de 5* — scris în 23.08.16 de olteanul2010 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Dezamăgire... Nu recomand — scris în 18.08.16 de RalucaRaluca din IASI - nu recomandă
- Aug.2014 Hotel Lucy 5* cea mai mare tzeapa — scris în 15.10.14 de adrian054 din BUCURESTI
- Jul.2014 O alegere reusita! — scris în 20.07.14 de toxicity din BUCURESTI - RECOMANDĂ