Cazare si conditii de 5 stele, mancare de 3 stele!
O sa fiu scurta, pentru ca nu voi aduce mari noutati fata de postarile anterioare. Le-am citit pe toate si asteptam sa vad la fata locului ce se va confirma! Am stat intr-o camera dubla standard cu 2 paturi twin lipite si am incaput foarte bine 2 adulti si un copil de 10 ani.
Curatenia, primirea, hotelul, privelistea, SPA-ul... toate de 5 stele! Superb! SPA-ul are piscina de inot, piscine termale pentru relaxare, saune de 3 feluri, masaje... totul la superlativ! Nu ne venea sa mai plecam, nicaieri!
Mancarea lasa de dorit nu in sensul ca nu ai ce manca, dar nu se ridica deloc la nivelul cazarii si SPA-ului... Cateva remarci Ș daca intr-o seara erau cartofi prajiti, nu mai era si piure... adica nu prea aveai garnituri cu cartofi de mai multe feluri... multe tocanite, adica mancaruri cu sos (eu nu le agrreez neaparat), sucuri spalacie Horeca, 1-2 feluri de prajituri neapetisante, nu prea multe fructe...
Repet, nu am rabdat de foame, dar nu se ridica la nivel de 5 stele si cre ca e problema de management de la bucatarie...
Nu stiu daca dupa atatea sesizari vor reglementa ceva, dar pentru SPA m-as intoarce maine...
Au si un grill afara foarte bun si foarte ieftin (3 lei o portei de carofi prajiti!).
Cafeaua buna dimineata...
Cam atat!
Vacanta placuta!
Trimis de enacosmetics in 24.09.18 22:08:46
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂILE FELIX / '1 MAI'. A mai fost în/la: Sovata, hotel Danubius, Smart Hotel Sinaia, Opal Sibiu... etc
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (enacosmetics); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Mar.2024 Horrible — scris în 28.03.24 de ux133423 din BUCUREșTI
- May.2021 Super sejur superrr apa caldă — scris în 04.05.21 de Ifle din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Feb.2021 La cald si bine in miez de februarie — scris în 13.02.21 de Donutz din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2020 O vacanta placuta la Lotus Therm — scris în 07.09.20 de IlieH din TâRGU JIU - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Cea mai mare teapa din viata mea — scris în 17.08.20 de dany1969 din COMANESTI - nu recomandă
- Jan.2020 Neasteptat de bine! — scris în 12.01.20 de alexmara din DAMBOVITA - RECOMANDĂ
- Dec.2019 Vacanțe minunate am petrecut aici și de Crăciun și de Paști — scris în 07.05.21 de ux119504 din GURA TEGHII [BZ] - RECOMANDĂ