O experienta care sigur se va repeta
Pentru ca vara nu am reusit sa plecam in concediu si trebuia sa fie un concediu cu apa, am ales apa termala. Cu doi copii e intotdeauna mai comod sa ai cat mai multe facilitati oferite impreuna cu cazarea asa ca am ales Lotus Therm.
Pretul camerei include micul dejun, cina, intrarea la aquapark-ul din incinta hotelului si acces la cateva facilitati de spa (in functie de pachetul selectat). Exista posibilitatea de a lua si pranzul la hotel. Pentru copii intre 2 si 12 ani se plateste doar masa.
Inceputul nu a fost chiar de cinci stele. Am contactat hotelul pe email. Am primit raspuns a doua zi ca nu ar fi camere libere pentru perioada ceruta si mi s-a sugerat o alta perioada. Am cerut o oferta pentru perioada sugerata dar in acelasi timp a sunat sotia la hotel si a reusit sa rezerve un apartament pentru perioada solicitata initial. Inteleg ca disponibilitatea camerelor e dinamica dar parca de data asta a fost prea dinamica. Sigur ca nu ne-am suparat dar de aici rezulta ca emailul nu e cea mai sigura metoda de a comunica.
Drumul Baia Mare - Baile Felix e foarte bun cu exceptia "valurilor" din orasul Carei. Am ajuns seara la destinatie, am primit repede camera iar de la receptie ne-au informat si despre orarul meselor si cel al aquapark-ului.
Apartamentul in care am stat are doua camere si doua băi. O camera are pat matrimonial iar cealalta are o canapea extensibila. Fiecare camera are televizor LCD. Dulap incapator, seif, minibar, scaune, fotolii, birou... pe scurt tot ce e nevoie si chiar un pic mai mult. Am fost impresionati de curatenia exemplara.
Apartamentul e perfect pentru o familie cu 2-3 copii sau pentru 4 adulti. Preturile la minibar si room service sunt destul de ok pentru 5 stele. Wifi gratuit si merge bine peste tot.
Aquapark-ul e o oaza de liniste (exceptand sunetul apei). Foarte putina lume in timpul saptamanii si cu o idee mai populat sambata si duminica dimineata. Bazin pentru copii, bazine termale, tobogane, hidromasaj, jacuzzi, bazin termal cu iesire in exterior, bar, rastaurant-grill, loc de joaca pentru copii, mobilier de calitate si foarte putine sanse sa aluneci chiar si pe scari.
Vineri seara minidiscoteca, sambata jocuri si activitati pentru copii.
Mancare destula si pentru toate gusturile. Micul dejun variat. Cina bufet suedez cu 2 supe/ciorbe, 4 tipuri de garnituri, 6-7 preparate din carne, salate, muraturi, cruditati.
Muzica live vineri (mai putin reusit momentul) si sambata (mi-a placut).
Pranzul nu stiu cum e, am iesit in statiune cu exceptia unei zile cand am ramas la aquapark si am mancat la Yammi Grill.
La spa nu am fost, nu va pot spune cum e.

Pentru ca intotdeauna e loc si de mai bine, va zic si partile unde cred ca se mai poate lucra:
- in anumite intervale de timp trebuie sa stai cam mult pana apare liftul; se pot folosi scarile, putina miscare nu strica
- n-ar strica daca in baie ar exista suport special pentru periute de dinti; clasicele pahare de plastic se rastoarna cu periutele
- in baia mare ar fi util ca supportul pentru prosoape sa fie mai aproape de chiuveta
- unii sunt sanse sa prefere saltele mai moi
- macar o data se mai putea sterge praful din camera in cele 4 zile
- mai multa atentie cand se termina servetelele de la masa
- cosul de gunoi de la Yammi Grill ar putea fi golit mai des
- sunt mici urme de rugina la scarile care duc la tobogane si la scurgerile bazinelor

Cu siguranta e un hotel care isi merita cele 5 stele.
Trimis de andrei.nagy in 17.10.17 23:34:52
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂILE FELIX / '1 MAI'. A mai fost în/la: Orastie, Arsenal Park
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andrei.nagy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@andrei.nagy: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@andrei. nagy: Bun venit pe AFA????!
Sa ne mai scri pe unde umblati. Bravo pentru descriere☺!
- Mar.2024 Horrible — scris în 28.03.24 de ux133423 din BUCUREșTI
- May.2021 Super sejur superrr apa caldă — scris în 04.05.21 de Ifle din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Feb.2021 La cald si bine in miez de februarie — scris în 13.02.21 de Donutz din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2020 O vacanta placuta la Lotus Therm — scris în 07.09.20 de IlieH din TâRGU JIU - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Cea mai mare teapa din viata mea — scris în 17.08.20 de dany1969 din COMANESTI - nu recomandă
- Jan.2020 Neasteptat de bine! — scris în 12.01.20 de alexmara din DAMBOVITA - RECOMANDĂ
- Dec.2019 Vacanțe minunate am petrecut aici și de Crăciun și de Paști — scris în 07.05.21 de ux119504 din GURA TEGHII [BZ] - RECOMANDĂ