RĂU
Dezamagitor
O sa incep acest review cu partea ce ne-a dezamagit, poate pentru ca asteptarile erau prea mari fiind un hotel de 5 stele, cu preturi de 5 stele:
- in prima seara am fost incantati de mancare (saramura de crap, porcusor de lapte, creier pane etc) insa lucrurile frumoase tin putin, iar in urmatoarele zile mancarea a fost normala, nimic deosebit (am putea incadra mancarea la asteptarile unui hotel de 2 sau 3 stele, nicidecum la 5 stele). De asemenea la toate preparatele ce trebuie sa contina maioneza: salata de vinete, oua umplute etc, impresia a fost ca se foloseste maioneza de magazin, care face mancarea sa fie de calitate redusa.
- baie foarte mica pentru un hotel de 5 stele
- zona de spa/bazine este ok, comparand cu alte centre asemanatoare, insa gresia si faianta in incinta bazinelor prezenta urme mari de calcar/mizerie ceea ce demonstreaza ca nu se curata atat de des, precum ar trebui
- oferta primita in scris nu a coincis cu realitatea; in cadrul pachetului au fost incluse 2 proceduri spa, subliniate in cadrul ofertei: 1. o baie Cleopatra, cu lapte si miere, pentru o hidratare puternica a pielii, care la fata locului a fost doar o baie cu 3 picaturi de vanilie; 2. O exfoliere exotica cu papaya si cocos, pentru o vitaminizare a pielii, care a fost o exfoliere cu zahar si cafea! Acest lucru e de neconceput
- internetul merge foarte rau
- la final, la plata sejurului, suma mentionata de plata era cu 400 lei mai mare decat cea comunicata in oferta. Dupa aratarea ofertei, situatia s-a remediat insa fara nici-o remarca gen "ne cerem scuze"
Ce ne-a placut?
- Hotelul in sine este frumos, curat, camerele curate
- hotelul este langa padure, astfel am avut parte de aer curat
Noi nu o sa mai revenim! Raportul calitate servicii/pret nu este unul echilibrat.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Baie mica, fara balcon
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Nu ai alternative diverse de luat masa... restaurantul se deschide la ora 13, iar pe langa acesta mai exista o terasa Yammy cu fast food
Trimis de ux126386 in 01.08.22 21:37:22
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂILE FELIX / '1 MAI'. A mai fost în/la: Baile Felix
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux126386); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux126386: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
-------
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux126386 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
----------
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 08528&hid=19310.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
- Mar.2024 Horrible — scris în 28.03.24 de ux133423 din BUCUREșTI
- Feb.2024 Lotus Therm Baile Felix — scris în 22.11.24 de Trank din SATU MARE - RECOMANDĂ
- May.2021 Super sejur superrr apa caldă — scris în 04.05.21 de Ifle din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Feb.2021 La cald si bine in miez de februarie — scris în 13.02.21 de Donutz din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2020 O vacanta placuta la Lotus Therm — scris în 07.09.20 de IlieH din TâRGU JIU - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Cea mai mare teapa din viata mea — scris în 17.08.20 de dany1969 din COMANESTI - nu recomandă
- Jan.2020 Neasteptat de bine! — scris în 12.01.20 de alexmara din DAMBOVITA - RECOMANDĂ