REZONABIL
La cald si bine in miez de februarie
Nu am fost niciodata iarna aici, doar vara. Mi se parea extraordinar ca temperatura aerului sa fie sub zero, iar a apei peste 36 grade. Si asa a fost, extraordinar.
Hotelul de 5 stele, probabil unul de categoria aceasta care aproape isi merita stelele. Am ajuns pe la ora 14. Aveam rezervat un apartament. Fain, curat, nu mare, dar incapator, doua bai. Zona de agrement extraordinara. O stiam, dar acum, cu ger afara, parca e altfel. Nu functionau chiar toate bazinele, dar cele active erau incapatoare pentru foarte numerosii turisti.
Am rezervat cu demipensiune, cunosteam sistemul, este rezonabil aici comparativ cu locatii similare.
Personalul respecta regulile sanitare, dispersoare peste tot, pe fiecare masa un flacon cu dezinfectant. Pacat ca turistii, romani, se considera jigniti cand li se atrage atentia sa ii protejeze pe cei din jur.
Totusi, oricat ar dori personalul hotelului sa asigure conditiile sanitare, le lipsesc doua aspecte majore: 1. degeaba programeaza mesele pe serii daca nu urmaresc sa se respecte, macar cat de cat, aceasta programare; 2. la orice pas ti se ia temperatura, pe care tu personal (!) trebuie sa o treci intr-un tabel, cu un pix pe care au pus mana toti cei care s-au trecut in tabel inaintea ta.
In rest, o vacanta chiar faina!
despre SERVICII
Relativ ospitalieri, cam evident plictisiti. Dar politicosi. Posibil fortat.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Curat, spatios, cu dotari de 4-5 stele.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Mancare diversificata, relativ gustoasa, avand in vedere sistemul de bufet. Din pacate, neverificarea respectarii programarii a facut foarte iritanta luarea meselor, in principal a micului dejun.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Intr-o parte padurea, in cealalta bazinele termale si statiunea. Privelisti frumoase, dar sa fii cazat la un etaj superior.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Categoric, cu atatea piscine ai ce sa faci. Acum si pandemia, dar si anotimpul au mai restrans posibilitatile de distractie loco.
Trimis de Donutz in 13.02.21 12:30:35
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂILE FELIX / '1 MAI'. A mai fost în/la: Lotus Therm, 2018 august
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Donutz); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Mar.2024 Horrible — scris în 28.03.24 de ux133423 din BUCUREșTI
- May.2021 Super sejur superrr apa caldă — scris în 04.05.21 de Ifle din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Aug.2020 O vacanta placuta la Lotus Therm — scris în 07.09.20 de IlieH din TâRGU JIU - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Cea mai mare teapa din viata mea — scris în 17.08.20 de dany1969 din COMANESTI - nu recomandă
- Jan.2020 Neasteptat de bine! — scris în 12.01.20 de alexmara din DAMBOVITA - RECOMANDĂ
- Dec.2019 Vacanțe minunate am petrecut aici și de Crăciun și de Paști — scris în 07.05.21 de ux119504 din GURA TEGHII [BZ] - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Conditiile nu sunt nici pe departe de 5 stele. Se pot acorda cel mult 3 stele — scris în 22.07.19 de adrianamorar din CRAIOVA - nu recomandă