Am fost pentru a doua oara in aceasta locatie. Prima parere a fost asa si-asa, datorita pozitionarii hotelului (nu-i in prima linie).
Camerele mari, placut decorate, si mai ales curatate zilnic. Nu am avut probleme cu prosoapele sau lenjeria. Mancarea destul de buna (la cat costa e ok), preparate clasice ptr. micul dejun, iar la cina 5-6 preparate de baza. Masa se poate servi in restaurant sau pe terasa. Hotelul are 2 corpuri de cladire, fiecare cu restaurantul sau.
Personalul destul de comunicativ, am solicitat schimbarea camerei de la etajul 5 la 1 si s-a rezolvat fara spaga in 5 min. Hotelul dispune de piscina, destul de fumoasa, dar cam aglomerata-multi turisti din Marea Britanie care nu se deranjau sa mearga la plaja.
Parcare pazita contra cost, dar se poate lasa masina si in fata hotelului. Distanta pana la plaja cam 300m.
(La calificativ nu am mentionat nimic la plaja, pentru ca este publica nu a hotelului)
Trimis de stefan.b in 10.02.10 10:07:12
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Nisipurile de Aur
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (stefan.b); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 42.70423100 N, 27.71519800 E - CONFIRMATE
stefan. b, bine ai poposit pe AmFostAcolo!
Legat de (ne) punctarea plajei: nu trebuie sa fie privata, a hotelului, pentru a fi punctata, daca este plaja din apropiere si deserveste si acel hotel este bine sa o punctam pentru a informa viitorii turisti de calitatea acesteia.
las', ca azi dimineata am citit niste impresii de calatorie prin nordul Italiei unde se punctase tot, inclusiv plaja!
referitor la plaja, va recomand sa o folositi pe cea din dreptul hotelului, langa hotel Heaven... este cea mai buna plaja din Sunny Beach (deloc aglomerata)
- Aug.2020 Frumos, relaxant!! — scris în 17.08.20 de strejear din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Vacanță reușită, sejur bun — scris în 21.07.17 de Grady din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 O vacanta memorabila — scris în 03.09.14 de ButucIoana din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Pretul corect — scris în 22.08.13 de mihaiu77 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jul.2013 O saptamana de vis la Hotel Lion — scris în 23.07.13 de ANic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Hotel bun — scris în 03.07.13 de StellaStella din MOLDOVA - RECOMANDĂ
- Sep.2012 Locatie buna, sejur ieftin — scris în 31.05.13 de gixi din SIBIU - RECOMANDĂ