Lion Hotel4 / MENIU
Hotel cu pret de cazare ok dar cu mancare foarte slaba
tocmai am revenit din vacanta de 5 nopti cazati la hotel lion
nici nu stiu cu ce sa incep drumul pana in Sunny Beach a fost cam obositor din Bucuresti pana in statiune faci cam 6 ore am mers Giurgiu -Ruse-Varna-Obzor-Sunny Beach de la Varna pana in statiune sunt circa 90 km drum cam dificil pt ca sunt multe serpentine
am platit la giurgiu taxa de pod 28 ron, la Ruse ne am oprit la prima benzinarie PETROL pt rovinieta o saptamana 10 leva iar la venire la ruse taxa de pod 4 leva
am ajuns la hotel pe la ora 17 am fost cazati imediat in corpul 1 la etajul 5 din 6 intr-o camera mare matrimoniala cu pat suplimentar curatenia se facea in fiecare zi lenjeria schimbata o data in 5 zile hotel frumos, pozitionat bine cam 5 minute mergeam pana la plaja
noi am avut umbrelele noastre daca vreti sa inchiriati umbrela pe plaja va costa 8 leva iar sezlongul la fel apa foarte curata si calda a fost un concediu foarte frumos din punctul acesta de vedere
statiunea animata cu multe posibilitati de distractie atat pt copii cat si pt adulti
preturile la mancare un pic cam piperate clatita 3,5 leva o bucata de pizza 3 leva o apa plata 1,5 litri 1,6 leva daca vrei sa schimbi leva paritatea este de 1,91 la 100 euro schimbati primesti 191 leva
si acum mancarea de la hotel cam proasta dar la banii dati pe sejur ce sa mai zic
mic dejun la fel in fiecare zi: oua fierte, omleta gust ciudar sau ochiuri prajite, crenvusti fierti, rosii coapte, gogosi pline de ulei, branza feta, cascaval, rosii, castraveti, paine, dulceata si miere la kilogram fructe mere, portocale taiate feliute cat mai subtiri, cereale lapte rece si cam atat criza e in toi
cina: aproape la fel in fiecare seara pt cei cu copii mici nu prea aveai ce sa le dai inafara de pizza si cartofi prajiti, ciorba de castraveti sau de rosii, carne ma refer la friptura zero, paste cu carne, cartofi prajiti, pizza, mancare cu sos de vegeta de pui si porc, orez si trei feluri de salata, prajituri: intr-o seara am avut budinca la pahar, in celalalte seri o prajitura care semana cu pandispanul dar ziceai ca mananci miere cu lingura si binenteles inghetata si fructele de rigoare kiwi, mere si portocale taiate
seara bautura consumata la masa trebuia sa o platesti pt ca am avut demipensiune
apa din piscina din fata corpului 1 era calda, animatie seara la barul din fata hotelului iar la pranz puteai sa mananci pizza de la toneta hotelului 2,5 leva bucata
per ansamblu cazarea a fost ok dar mancarea pe masura pretului
si ca sa fac haz de necaz intr-o seara eram cu un cuplu de romani la un suc la barul hotelului si ei ne au spus ca aveau in masina un gratar si carbuni si ce bine ar fi fost daca ar fi venit cu carne de mici si sa faca mici la gratar in fata hotelului cred ca s-ar fi intors acasa cu o mica avere din vanzarea micilor
Trimis de coorina* in 04.07.12 19:32:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: albena_incepand cu statul la casute, hotel de 3 stele si nisipurile de aur, hotel grifid bolero, double tree by hilton, tintiava
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (coorina*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 42.70423100 N, 27.71519800 E - CONFIRMATE
- Aug.2020 Frumos, relaxant!! — scris în 17.08.20 de strejear din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Vacanță reușită, sejur bun — scris în 21.07.17 de Grady din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 O vacanta memorabila — scris în 03.09.14 de ButucIoana din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Pretul corect — scris în 22.08.13 de mihaiu77 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jul.2013 O saptamana de vis la Hotel Lion — scris în 23.07.13 de ANic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Hotel bun — scris în 03.07.13 de StellaStella din MOLDOVA - RECOMANDĂ
- Sep.2012 Locatie buna, sejur ieftin — scris în 31.05.13 de gixi din SIBIU - RECOMANDĂ