Am fost prima oara in Sunny Beach si nu regret. E o statiune mai antrenanta decat Nisipurile de aur, unde am fost acum 3 ani.
Hotelul Lion este o locatie excelenta, camere foarte mari si curate, piscine minunate si un personal foarte atent si serviabil.
Masa (am optat pentru demipensiune pentru a nu fi legati total de hotel) a fost relativ buna.
Unele minusuri la cina intrucat nu a fost o varietate foarte de mancaruri, unele preparate probabil specifice locului si care nu prea erau pe gustul nostru dar, una peste alta, a fost OK.
Distanta pana la plaja e de circa 10 min. de mers pe jos, pe care o simti mai ales la intoarcere. Insa raportul calitate-pret mi s-a parut foarte bun.
Atentionare: NU SCHIMBATI BANI DECAT LA CASELE DE SCHIMB DIN HOTELURI.
Am scris cu majuscule pentru ca eu am luat "teapa" la un exchange pe faleza. Cu toate astea, cred ca voi reveni si in alti ani la bulgari.
Oricum, cel putin in turismul estival, am ramas miult in urma lor, din pacate.
Trimis de braveheartro in 24.08.10 20:14:30
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Nisipurile de Aur, Hotel Palm Beach, august 2007.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (braveheartro); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 42.70423100 N, 27.71519800 E - CONFIRMATE
Si eu stiam despre acest hotel ca e unul din cele bune. Are si un frate la munte, la Bansko asemanator si la conditii si la masa.
- Aug.2020 Frumos, relaxant!! — scris în 17.08.20 de strejear din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Vacanță reușită, sejur bun — scris în 21.07.17 de Grady din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 O vacanta memorabila — scris în 03.09.14 de ButucIoana din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Pretul corect — scris în 22.08.13 de mihaiu77 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jul.2013 O saptamana de vis la Hotel Lion — scris în 23.07.13 de ANic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Hotel bun — scris în 03.07.13 de StellaStella din MOLDOVA - RECOMANDĂ
- Sep.2012 Locatie buna, sejur ieftin — scris în 31.05.13 de gixi din SIBIU - RECOMANDĂ