Hotelul este amplasat la marginea orasului intr-o zona linistita.
Distanta pana la plaja este de vreo 300-400m si se poate face direct peste o zona verde fara sa mai ocolesti pe drum!
In apropiere se afla un market de unde puteti face aprovizionarea!
Plaja din dreptul hotelului este foarte curata si larga, spre deosebire de cea din zona centrala care este ingusta si aglomerata!
Pt deplasarile spre zona centrala recomand masina, caci plimbarea ar deveni obositoare!Nu se pune problema locurilor de parcare,deoarece parcarea hotelului este suficient de incapatoaare!
Legat de hotel va mai pot spune ca este curat si ingrijit, la fel cum sunt si camerele! In hol este un automat cu sucuri si dulciuri, precum si canapele pt cei care vor sa foloseasca wirelesul (merge mai bine in hol) !
Camerele nu sunt foarte spatioase, insa contin tot confortul necesar:baie cu dus, lenjerie pt pat si prosoape, balcon, frigider (nu din cele mici), Tv, AC si chicineta dotata cu tot ce trebuie! Camerele de la parter nu au balcon, insa au iesirea intr-o mica terasa aflata in dreptul lor, si credeti-ma ca vreo frei fam de sarbi s-au distrat grozav acolo!
Personalul hotelului a fost foarte amabil! Plata s-a facut conform intelegerii de pe booking.com la fata locului, ocazie cu care vreau sa evidintiez si seriozitatea si promptitudinea celor de la booking!
In cele sase zile state acolo s-a facut curat in camera de doua ori! Despre gunoi dc il iau sau nu zilnic nu va pot spune mare lucru, caci in fiecare dimineata cand mergeam la plaja mi-l duceam singur (tomberonul este in drum, la capatul parcarii) !
In concluzie este un hotel bun pt cei care nu sunt foarte pretentiosi, si ar cam fi nevoie de masina! Cat am umblat cu masina prin statiune, nu am vazut soferi opriti de rutiera!
Aprovizionarea de baza se face de la Lidl, care este prin zona centrala! Dc ar fi sa mai ajung in Paralia, probabil as alege acelasi hotel, tinand cont de diferenta de pret la cazare fata de un hotel aflat in zona centrala!
Cu diferenta, am facut o excursie de o zi la manastirile de la Meteora! Sunt niste locuri a caror frumusete si grandoare nu poate fi descrisa in cuvinte!
Sper ca am reusit sa ma fac util pt cei interesati de aceasta locatie! Sa aveti parte de un concediu frumos, oriunde l-ati petrece!
Trimis de zoro in 14.02.18 20:12:28
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (zoro); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.27819260 N, 22.59589540 E - CONFIRMATE
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.
@zoro: De-a lungul timpului, începând cu 2015, am stat şi eu la Lilalo de câteva ori, în drum spre/dinspre diverse destinaţii din Grecia. Mi-a plăcut mereu că am găsit curăţenie, staff amabil, parcare largă, intimitate, plajă generoasă şi mult mai bună ca cea din centrul staţiunii.
Mă bucur să constat că ţi-a plăcut şi ţie.
Vacanţe frumoase pe mai departe îţi doresc!
Am inteles ca hotelul ar avea si o plaja in apropiere, Cocos beach? Ati fost pe aceasta plaja? Care erau costurile pentru sezlonguri? Multumesc!
@wolf2001: Eu pot să-ţi spun cum ştiu că era până în 2016 inclusiv, anul trecut, deşi am vrut să rezerv nopţile intermediare la Lilalo, nu l-am găsit disponibil nici la fine de august, nici în prima decadă de septembrie.
Plaja nu este chiar aproape, la vreo 200 m, poate mai bine, dar este lată, nu aglomerată, din nisip bun, dotată cu duşuri, cabine de schimb, are Blue Flag. Într-adevăr, beach-barul Cocus, situat cumva în dreptul hotelului (peste un câmp), este chiar al hotelului şi punea la dispoziţia clienţilor hotelului şezlonguri "gratuit", în schimbul unei consumaţii minime: un frappe, o bere.
Mi-am permis să răspund fiindcă am stat de câteva ori la Lilalo, dar dacă sunt noutăţi legate de acesta de care nu am habar, poate vor interveni cei ce au stat acolo de curând.
Toate cele bune!
- Aug.2015 Lilalo, un hotel tare „mişto” — scris în 12.10.15 de irinad din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Prețul corect — scris în 18.07.13 de cozmin_t din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jun.2012 Ieftin si bun — scris în 03.11.12 de marius gaudi* din CONSTANțA - RECOMANDĂ