Vreau sa va spun ca recomand cu cea mai mare caldura acest hotel. Am stat 6 nopti. M-a surprins faptul ca in fiecare dimineata se facea curatenie (nu numai ca maturau, dar si spalau pe jos) si se schimbau prosoapele. O data la 3 zile cearsafurile erau schimbate. Pentru curatenie, nota 10.
Oamenii erau primitori, zambitori, raspunzandu-ti cu cea mai mare placere la nelamuriri (spre exemplu, vorbeam cu ei, ca si cand ne cunosteam de o viata; nu simteam ca erau niste straini cu care nu am schimbat niciodata vreo vorba). Pentru ospitalitate si disponibilitate, nota 10.
In camera se gasesc urmatoarele: seif, minibar, TV, aer conditionat, internet gratuit, iar in baie feon.
M-am bucurat foarte mult cand am auzit ca hotelul se afla la 2 min de plaja, ea fiind extrem, extrem de curata, la fel ca si apa (nu a fost zi in care sa existe alge).
Un lucru mai neplacut pentru unii, as zice: baia e putin demodata, dar pe mine nu m-a deranjat chiar deloc. Singura problema e parcarea, unde fiecare parcheaza pe unde apuca, dar spre bucuria mea, am gasit un loc perfect.
Am ajuns la ora 11. Am mers la receptie, acestia spunandu-mi ca ma vor suna cand camera va fi gata. La ora 12:30 am fost sunata. Pe site spuneau ca ei cazeaza de la ora 18, asa ca, buna treaba!
Recomand cu cea mai mare placere acest hotel pentru ca m-am simtit minunat si sunt sigura ca voi veni din nou anul viitor.
Trimis de esteraantal* in 01.10.19 17:54:39
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (esteraantal*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Odată cu primul review, @esteraantal: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 55&ridAnt=97062
- Aug.2023 Mamaia = hotel LIDO — scris în 01.11.23 de dsmures din TâRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Hotel Lido, un best-buy al zonei Mamaia — scris în 17.03.24 de calincheita din REGHIN [MS] - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Lido, in vreme de pandémie! — scris în 26.09.20 de cristina47* din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Vacanta reusita la Mamaia — scris în 03.06.22 de AndreiRsc din ARAD - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Hotel neadministrat, plin de praf cu paianjeni si furnici, personal incremenit — scris în 01.09.20 de mutzi2 din REşIţA - nu recomandă
- Jun.2020 Lido, o alegere excelenta!!! Sigur vom reveni! — scris în 02.07.20 de ux115817 din ROMANIA - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Lido 2019 - a 3-a vizita consecutiv — scris în 27.11.19 de Marriann din TOPOLOVENI [AG] - RECOMANDĂ