Nu credeam sa pot scrie de rau un hotel deoarece nu imi sta in caracter, chiar nu suntem o familie pretentioasa, in toate concediile nu cautam lux ci conditii de minim 3* pentru a avea un concediu de bun simt.
Ce am gasit?
O relicva comunistra, cu mobila de pe vremea lui bunica, paturi de o persoana, si a le uni era imposibil deaorece era un fel de pat de spital doar cu salteaua bunicica.
Baia, ce sa zic, cada din 1980 si wc la fel.
Pe balcon sari de la un vecin la altul fara probleme si pe jos beton, nici gand de gresie cum e normal la 3 stele. Ce sa zic de usa de la intrare prin care se vedea lumina de pe hol.
Motivul principal pentru care scriu acest review este ,,bucuria" primita intr-o zi cand ne-au disparut 3.300 lei si verigheta sotului din camera, ne-au lasat 120 lei, probabil bani de intors acasa.
Drept ajutor din partea conducerii hotelului ne-au tratat cu sictir total si cand am solicitat inregistrari video din hotel sau din afara lui ni s-a raspuns sec ca nu au nici macar o camera in tot hotelul sau in afara lui. Vorbim de un hotel de 3*.
Pentru toate acestea as vrea sa pot sterge aceasta vacanta din memorie.
Trimis de nasul in 21.08.12 21:22:01
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nasul); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Nu înţeleg, cum să laşi o sumă de bani aşa de mare si bijuteriile (mai ales pe cele cu valoare sentimentală) în cameră!!!
Pentru astfel de lucruri s-au "inventat" seifurile.
Este extrem de neplăcută o astfel experienţă insă sunteti singuri vinovati pentru cele întâmplate.
O regula de aur spune ca este mai bine sa previi decât sa combati.
@dinţosul: Am omis sa specific faptul ca evenimentul s-a produs astfel:
-la ora 24,30 ne-am intors de la terasa, sotul a scos din buzunar banii si de la deget verigheta si le-a pus pe frigider;
- am deschis usa de la balcon pentru a simtii briza placuta a marii in timpul somnului;
- dimineata cand sa plecam la micul dejun am gasit doar maruntisul.
Unde am gresit? Sa ne blindam in camera?
@nasul: Asta schimbă total datele problemei.
Trebuia sa depuneti o plângere la politie si atunci cei de la hotel ar fi fost mai cooperanţi.
Oricum este foarte neplacut sa patesti asa ceva tocmai în concediu când ar trebui ca omul sa se relaxeze si sa se simta bine.
@dinţosul: Din fericire pentru administratia hotelului noi am ales sa nu ne stricam mai mult decat era deja concediul, si am apelat la carduri pentru a avea un sejur multumitor in continuare. Eram resemnati ca la politie mai mult decat pierdut timp muullt nu rezolvam nimic.
- Aug.2023 Mamaia = hotel LIDO — scris în 01.11.23 de dsmures din TâRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Hotel Lido, un best-buy al zonei Mamaia — scris în 17.03.24 de calincheita din REGHIN [MS] - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Lido, in vreme de pandémie! — scris în 26.09.20 de cristina47* din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Vacanta reusita la Mamaia — scris în 03.06.22 de AndreiRsc din ARAD - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Hotel neadministrat, plin de praf cu paianjeni si furnici, personal incremenit — scris în 01.09.20 de mutzi2 din REşIţA - nu recomandă
- Jun.2020 Lido, o alegere excelenta!!! Sigur vom reveni! — scris în 02.07.20 de ux115817 din ROMANIA - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Lido 2019 - a 3-a vizita consecutiv — scris în 27.11.19 de Marriann din TOPOLOVENI [AG] - RECOMANDĂ