A trebuit sa merg la Sibiu un weekend in luna mai. Era ceva in interes de servici si a fost organizat de firma, prin urmare nu pot spune exact pretul dar dupa cat am inteles era in jur de 200 lei camera dubla.
Pozitiv: - curatenie impecabila;
- pentru cine tine la chestia asta- prosoapele pot fi schimbate zilnic ca doar e hotel de 4 stele;
- mancarea de la micul dejun destul de buna;
- se ajunge usor din centrul orasului. recomandarea mea pentru cine vine cu masina si vrea sa se cazeze intai -se ajunge foarte repede direct din soseaua de centura fara a mai traversa orasul doar ca trebuie facut putin slalom pe niste stradute ciudate. aici exista o problema- poate cineva ar trebui sa-l anunte pe celebrul primar ca are niste sensuri interzise puse pe la mijlocul strazilor. mergi-mergi cu masina si te pomenesti ca franezi ca prostul ca ti-a aparut un sens interzis :)
- zona este linistita si desi este o zona periferica nu pare deloc periculoasa;
- in camera temperatura a fost ok desi mi s-a parut ca geamul avea o problema cu inchiderea etansa;
- personalul hotelului destul de amabil- oricum nici n-am avut vreo cerinta speciala;
- nu pot spune nimic despre piscina -n-am apucat sa o folosesc.
Negativ: - este relativ departe de centru. daca nu ai masina sunt cam 20-25min de mers traversand o zona de periferie, inclusiv calea ferata si daca trebuie sa faci drumul dus-intors de mai multe ori pe zi este o problema. iar daca ai masina sunt probleme cu parcarea in oras asa ca... cea mai buna solutie ar fi ca la doi pasi de hotel sunt taxi-uri si nu costa mai mult de 5-6 lei pana in centru
- daca hotelul este aglomerat are o problema cu locurile de parcare. totusi cred ca asta se intampla destul de rar;
- internetul in camere se plateste. eu am avut un stick de net deci n-am avut o problema cu asta dar...
- frigiderul din camera nu functiona.
* * *
Una peste alta experienta a fost interesanta, nu pot sa ma plang. De revenit as reveni, n-ar fi o problema. Doar ca daca as cauta eu cazare... cred ca as cauta ceva mai central chiar daca ar avea mai putine stele pe firma :)
Trimis de ursu in 08.06.14 14:52:20
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ursu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Mar.2015 City break Sibiu — scris în 19.08.16 de jamesbond12 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2014 Revelion 2014 si atat! — scris în 04.01.14 de maranello din BUCURESTI - nu recomandă