dupa ce am terminat cu marea am zis sa mergem cateva zile pe la munte si cum nu aveam nimic stabilit ne am hotarat sa mergem la lacul bicaz.
odata ajunsi aici fiindca nu aveam nimic rezervat am cautat la fata locului cazare.
prima intrebare a fost la complexul turistic naval unde spre norocul nostru am gasit o camera (cineva isi anulase rezervarea) la hotelul plutitor lebada. era pentru prima data cand ne cazam pe un asemenea hotel plutitor deci bucuria era mai mare in special pentru copii.
am ajuns la camera care era dotata cu tv, aer conditionat, frigider, baie. camera micuta, cocheta iti dadea un aer de intimitate. baia foarte curata, fara miros de mucegaiuri sau de altele ce le intalnesti la unele pensiuni. daca iubesti si marea si muntele nu iti trebuia decat sa privesti pe geam si totul era minunat.
dimineata ne serveam cafeluta pe terasa plutitoare lebada apoi dupa ce soarele incepea sa arda mergeam pe ponton unde erau sezlonguri si faceam plaja. poti merge cu vaporasul, hidrobicicleta sau caiacul pe lacul de acumulare admirand frumusetea muntelui.
preturile nu sunt mari nici la hotel nici la restaurant.
ceea ce m a nemultumit a fost aceeasi nesimtire a romanului (ca aproape peste tot) care arunca tot ce nu mai are de folos in propria gospodarie la intamplare. pet urile au invadat din nefericire lacul, pe malurile acestuia sunt munti de gunoaie si alte resturi. urat, foarte urat ca nu stim sa ne pretuim ceea ce avem mai frumos si mai valoros natura.
in rest trebuie neaparat sa mergeti, e foarte frumos.
Trimis de marinica71 in 09.08.11 07:15:28
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (marinica71); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.93963080 N, 26.11325570 E - neconfirmate încă
- Jun.2016 Bataie de joc — scris în 12.06.16 de Tudor00 din BACăU - nu recomandă
- Aug.2012 Zona superba, bataie de joc — scris în 27.08.12 de Silvian din CONSTANTA - nu recomandă
- Sep.2011 3 stele? — scris în 04.09.11 de marcel 36 din CLUJ NAPOCA - nu recomandă