Am stat 2 nopti la acest hotel, dupa un drum lung cu masina. Este mai departe de oras. Vezi turnul cladirii de departe iar la intrare ne intampina o sirena (de piatra).
Nu i-as da hotelului 5 stele, insa mie mi-a placut, cu amplasarea sa spectaculoasa iar pentru banii dati este ok. Are un farmec aparte dupa ce afli ca este o inchisoare transformata, te uiti la zidul de piatra de care este lipita si la cladirea principala (fara balcoane!) si iti inchipui cum stateau puscariasii acolo si se intrebau daca sa se arunce in mare...
Piscina frumoasa, curata, si este foarte interesant ca la plaja se ajunge cu liftul. Totul da impresia de salbatic/dur (multe scari), ma fascina pozitionarea si privelistea. Apa marii este superba, limpede cum nu pot sa descriu, a fost extraordinar sa sar de pe ponton si sa privesc hotelul din apa. Din pacate plaja micuta este cu pietricele si sunt arici de mare.
Noi am avut camera in anexa. Arata bine, destul de mare insa nu era curatata corespunzator. Dar pe noi nu ne interesa sa stam prea mult in camera, pentru asta stam acasa :).
Mancarea a fost buna, aveau cateva tipuri de baclavale care aratau bine dar din pacate nu aveau nici un gust... In mare aveai de unde alege, noi nu suntem foarte pretentiosi.
Mi-a placut discoteca de la ultimul etaj, avea o priveliste superba, era o placere sa stai la geam. In afara de asta nu prea aveai ce face seara...
Are si niste terenuri de sport si ceva baie turceasca dar noi nu am fost.
Kusadasi este ok dar nu prea imi place stilul turcilor de a fi, sunt insistenti si cum dau de bani devin excesiv de serviabili... Cei de la hotel insa s-au purtat bine.
Cam asta este... mie mi-a placut in general (era a doua oara in Turcia). As recomanda hotelul cuplurilor (nu familiilor cu copii).
Trimis de Gabi26* in 21.06.13 11:33:23
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Gabi26*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Gabi26: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@Gabi26:
Te-ai dus până acolo pentru doar două nopți?
@nicole33: Nu, am stat 2 nopti la acest hotel, apoi am avut cazari in Marmaris, Insula Rhodos si la Cannakale.
- Jul.2023 Cea mai urata vacanta — scris în 18.07.23 de Geani1974 din BUCUREST
- May.2022 De evitat — scris în 29.05.22 de cosmin radu din BRAşOV - nu recomandă
- Jun.2021 Ok, la bani putini — scris în 18.06.21 de cosmin radu din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Un sejur foarte reusit — scris în 13.11.18 de biancae din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Adakule Kusadasi — scris în 19.09.17 de Dannyboy din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2016 Un hotel bun, dar are câteva minusuri — scris în 09.07.16 de dalina0004 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Sep.2012 Speram sa fie mai bine decat au scris altii... — scris în 08.10.12 de adina.tampu* din BRASOV - nu recomandă