Servirea la masa lasa mult de dorit
Am petrecut un sejur la Scoica Land si impresia generala a fost buna. Camera a fost foarte spatioasa. Aerul conditionat nu functiona in parametri normali. Camera abia se racorea putin dupa o noapte de functionare.
Dezamagirea cea mare a fost servirea la masa. Era ora pranzului si era destul de cald afara, asa ca am hotarat sa mergem sa servim masa. Cand am ajuns aproape toate mesele erau ocupate. Ne-am ajezat la o masa si a durat foarte mult sa primim un meniu, aproximativ 10-15 minute, dupa mai multe solicitari. Dupa alte 10-15 minute ni s-a luat comanda ca dupa alte 20 de minute sa primim bauturile si dupa inca o asteptare enervanta sa primim si mancarea. In total, de cand ne-am asezat pana am primit mancarea comandata a durat 1 ora - 1 ora si 10 minute.
Am primit mancarea, dar nu primisem tot ce comandasem. Lipsea salata si un sos. Dupa 10 minute, a fost nevoie sa ii atrag atentia ospatarului LUCIAN, ca nu am primit tot ce am comandat. Ma grabeam pentru a merge la plaja si ma gandeam cu groaza ca trebuie sa astept si dupa desert. Ospatarul a fost foarte nedumerit de ce eram nervos si grabit, cu toate ca se ocupa de 7-8 mese. A fost nevoie sa astept inca 10 minute si pentru nota de plata. Ca si rasplata nu am lasat bacsis si am platit nota fix cat arata cu zecimale, golindu-ma de tot maruntul pe care-l aveam.
Mancarea a fost ok, dar am petrecut 2 ore si ceva cu servirea si plata.
Trimis de Myogy in 18.08.13 16:08:43
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Myogy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.28101300 N, 28.61777800 E - neconfirmate încă
- Aug.2021 La Scoica Land hotel de 1* — scris în 12.08.21 de logofatu din CRAIOVA - nu recomandă
- Sep.2019 Dezamagire — scris în 11.09.19 de gdanutza din GALATI - nu recomandă
- Sep.2016 O mare dezamagire — scris în 23.01.17 de theosandu din BRADULET-ARGES - nu recomandă
- Dec.2013 La Scoica iarna ... — scris în 17.01.14 de raducondurache din SFANTU GHEORGHE - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Slab — scris în 14.02.15 de George Daniel din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2012 La scoica land - cum poti sa uiti de unde ai plecat? — scris în 10.08.13 de Xla din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2012 Sapte cu felicitari — scris în 17.07.12 de emanicolai din BUCURESTI - nu recomandă