DEZASTRU
La Scoica Land hotel de 1*
Am ales hotelul de pe harta [... ] (card de vacanta) si notele de pe booking. Mare greseala.
Este un hotel de 1* la pret de 3*.
despre SERVICII
Nimeni, nici turisti, nici personal nu poarta masca de protectie, chiar daca au afise ca este obligatorie.
Curatenie se face "la cerere" si chiar daca ceri... uita sa faca. Trebuie insistat. (Probabil trebuie cerere scrisa si depusa la primaria Mamaia)
despre CAMERE & COND. CAZARE
Scurgerea din cada nu functioneaza, nu exista terasa (asa cum era specificat in oferta), decat la anumite camere, iar eu nu am avut norocul sa nimeresc una din acelea.
De wi-fi sa uitati. Au contract cu digi, ????????, deci nu exista. Daca aveti abonament Telekom, o sa aveti liniste deplina pt ca nici Telekom-ul nu are semnal.
Prosoape... doar cele pe care le gasiti in camera... altele nu mai vedeti.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Preturi... ca in Mamaia Nord.
Micul dejun incepe la ora 9. Se gandesc ca nu te trezesti dupa betivii care ragnesc noaptea langa piscina.
Apropo, daca aveti copii nu exista piscina pt ei. Este doar o constructie care nu cred ca a avut vreodata apa.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Plaja si marea sunt ok, pt ca nu apartin hotelului.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Nu exista asa ceva.
Trimis de logofatu in 12.08.21 09:23:14
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Hotel Perla, hotel Dorna si hotel Doina
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (logofatu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.28101300 N, 28.61777800 E - neconfirmate încă
Odată cu primele impresii încărcate, la câțiva ani de la înscriere:
@logofatu: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 104640&hid=5107.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
@logofatu: Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
- Sep.2019 Dezamagire — scris în 11.09.19 de gdanutza din GALATI - nu recomandă
- Sep.2016 O mare dezamagire — scris în 23.01.17 de theosandu din BRADULET-ARGES - nu recomandă
- Dec.2013 La Scoica iarna ... — scris în 17.01.14 de raducondurache din SFANTU GHEORGHE - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Servirea la masa lasa mult de dorit — scris în 18.08.13 de Myogy din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2013 Slab — scris în 14.02.15 de George Daniel din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2012 La scoica land - cum poti sa uiti de unde ai plecat? — scris în 10.08.13 de Xla din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2012 Sapte cu felicitari — scris în 17.07.12 de emanicolai din BUCURESTI - nu recomandă